Κυπατζήδες – Μιλιταριστές, Δημοσιογράφοι-φασίστες πάνε χέρι χέρι

Η πρόσκληση για την παρακάτω εκδήλωση από την ηλεκτρονική σελίδα του ΣΤΟΧΟΥ, είναι αποκαλυπτική των αντιδραστικών και επικίνδυνων διεργασιών που συντελούνται στην κοινωνία μας με πρόσχημα την αντιμετώπιση των «εθνικών κινδύνων»!

Αν και οι συντελεστές της εκδήλωσης έχουν κατά διαστήματα αφήσει να φανούν τα εθνικιστικά και πολεμοκάπηλα νήματα που τους συνδέουν, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο σχολιασμός περιττεύει.

Από τη μια μεριά ο Σάββας Καλεντερίδης,  γνωστός ΚΥΠατζής και «διανοούμενος» του εθνικιστικού χώρου, υπεύθυνος γνωστού φιλοπόλεμου και μιλιταριστικού blog, που τελευταία ολοένα συχνότερα καταγράφουμε τη δημαγωγική δράση του σε μονάδες της παραμεθορίου.

Τον ακολουθεί ο γνωστός μιλιταριστής δημοσιογράφος Μάνος Ηλιάδης, που μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ «δίνει τη μάχη» για την αύξηση των εξοπλισμών, αλλά και της στρατιωτικής θητείας, βάζοντας πρώτος θέμα για την απόλυση των «ακριβών» ΕΠ.ΟΠ.

Όμως ο Μάνος Ηλιάδης έχει και ένα δεύτερο χαρακτηριστικό: είναι συγγραφέας.

Με συγκεκριμένο αντικείμενο, την ΚΥΠ και την ΜΙΤ.

Και αναρωτιέται κανείς: μα που τα βρίσκει τα στοιχεία και τις πληροφορίες, ρε παιδί μου;

Τέλος, για τα φασισταριά του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου μιλά η δολοφονική και τραμπούκικη δράση τους.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ:ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΝΟ ΗΛΙΑΔΗ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος διοργανώνει εκδήλωση- ομιλία και παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Μάνου Ηλιάδη με τίτλο (Η μυστική δράση των Τούρκων στην Ελλάδα και η σύγχρονη ΜΙΤ). Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο εκδότης- συγγραφέας ε.α. αξιωματικός Σάββας Καλεντερίδης, γνωστός στους παλαιότερους από την υπόθεση Οτσαλάν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο ΔΙΒΑΝΗ ΠΑΛΛΑΣ στη Λάρισα. Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση θα κλείσει με την κοπή της βασιλόπιτας του συνδέσμου, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *