Το θράσος του Ρουσόπουλου

Σε μια «σοβαρή» αστική δημοκρατία ο Θ. Ρουσόπουλος όπως και οι υπόλοιποι «παραπλανημένοι» υπουργοί θα βρισκόταν φυλακή.

Εδώ όμως ελέω Σανιδά και νεοδημοκρατικής αντίληψης όχι μόνο δεν είναι πίσω απ’ τα κάγκελα αλλά μας το παίζουν και τιμητές της πολιτικής ζωής.

Το γράφουμε αυτό γιατί ήταν όντος προκλητική η εμφάνιση του Θ. Ρουσόπουλου –και απογοητευτική του Α. Λοβέρδου- στο δελτίο ειδήσεων του Χατζηνικολάου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μας είπε ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο υποκλοπών και ότι αποδόθηκαν ευθύνες στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
(Το ότι επιχείρησε συμψηφισμό των σκανδάλων του ΠΑΣΟΚ με αυτά της Η.Δ ήταν κάτι το αναμενόμενο).

Και για να μην επανέλθουμε σε πράγματα που έχουμε αναφερθεί δεκάδες φορές για τον ρόλο του Ρουσόπουλου στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου θα προσθέσουμε μόνο την τοποθέτηση που έκανε ο εκδότης του «Αδέσμευτου Τύπου» Δ. Ρίζος στην εκπομπή «Αποδείξεις» του Ευαγγελάτου. Είχε πει λοιπόν ο Δ.Ρ ότι «υπουργοί της κυβέρνησης του εξομολογήθηκαν ότι όλες τις αγοροπωλησίες της μονής Βατοπεδίου με το δημόσιο της συντόνιζε ο Θ. Ρουσόπουλος».

Επειδή ο κόσμος έχει μνήμη αν κάνει μια δυο παρόμοιες δημόσιες παρεμβάσεις ο Ρουσόπουλος τότε δεν θα πρέπει να μας παραξενέψει αν δούμε την δημοσκοπική διαφορά της Ν.Δ με το ΠΑΣΟΚ από 7,5% που είναι τώρα να εκτοξεύετε στο 10%.

0 απαντήσεις στο “Το θράσος του Ρουσόπουλου”

  1. H κατάσταση taspa είναι δεδομένη. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμεις για να την αλλάξουμε.

  2. Γιώργη ,η κατασταση εχει ξεφύγει τελείως,τα ορια εχουν και οριο,κάποιοι πρέπει να δράξουν την ιστορία απο τα μαλια και ν’αφήσουν τους πολιτικούς πολιτισμούς.[Δεν σημαίναι πως πρεπει να γίνεται το μπάχαλο]Θα πρεπει να επιβάλλουν την αποψη πως η παρουσία τους θα γίνεται σεβαστεί και θα ακούγεται ο λόγος τους.
    Κυριώτερα καιρός να αφήσουν τα συνέδρια και να κατεβουν στον κόσμο.
    Οταν απλοί πολιτες[μισθωτοί-ανεργοι-μικροεπιχειρηματίες βρίσκονται απάναντι στον ολεθρο να χάσουν ενα σπίτι που το πήρώνουν 15 και 20 χρόνια και βρέθηκαν σε δεινή θέση και κανείς δεν μιλά για την προστασία τους,με σοβαρά μετρα,κανείς δεν το εχει κάνει σημαία δυστυχώς,και το μόνο που μας ενδιαφερει ειναι το στοκ των μανδραδων,!!!!!εστω κι αν χάνονται εσοδα τεράστια,κι αυτά περί θέσεων εργασίας σε σχεση με το αυτοκίνητο ειναι του κ…τα εννιαμερα!!!]ειναι τουλάχιστον αθλιο οχι τον Ρουσόπουλο,αλλα για εκείνον που επέλεξε να τον βγάλει στο γυαλί και για οσους θα ακολουθήσουν.
    Σου Ευχομαι καλο Πασχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *