Τζιμάκος – Χριστιανόπουλος

Η ραδιοφωνική παρουσία του Τζίμη Πανούση είναι από τις ελάχιστες που με το καυστικό χιούμορ του παρουσιαστή χαρίζουν ένα χαμόγελο στον ακροατή. Λογοπλάστης ο Τζιμάκος κατορθώνει να προβληματίσει τον ακροατή του και με τις ανεπανάληπτες ατάκες του να σχολιάσει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα με ένα μοναδικό τρόπο. Ετσι και σήμερα στην συνένευξη που «κατασκεύασε» με τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο. Απολαύστε τον στο βίντεο που παραθέτουμε.

4 απαντήσεις στο “Τζιμάκος – Χριστιανόπουλος”

  1. Αίσχιστος σεξισμός και ωμή ομοφυλοφοβία!!
    Κρίμα που αυτές τις κουβέντες τις παρουσιάζει ως και καλά “ανεπανάληπτες ατάκες” ένα εργατικό site όπως το Βαθύ Κόκκινο.

    Εμένα όχι μόνο δε μου “χάρισαν ένα χαμόγελο” όπως διατείνεστε, αλλά άφθονη ποσότητα εμετού…
    Ειλικρινά ΚΡΙΜΑ

  2. Ακομα και τον Καραμανλη επρεπε να τον υπερασπιστει η Αριστερα, για το δικαιωμα του να ειναι αν ειναι ομοφυλοφιλος, απεναντι στην ακροδεξια “κριτικη”-επίθεση περι …”πισωγλεντισμου”.

  3. “Όποιος γλύφει αρσενικούς γενικότερα, γλύφει συνήθως και την εξουσία”.

    “Θα θέλατε να θίξουμε την εμμονή των ομοφυλόφιλων με το επιδερμικό σεξ και τη φιλοσοφία της ζωής τους που είναι εγκλωβισμένη στην πισινότρυπα;”

    Μωρέ μπράβο! Ωραίες απόψεις προβάλλετε ως έγκυρες.
    Τελικά η ομοφοβία είναι το τελευταίο κουσούρι που θα αποβάλλει (αν το αποβάλλει και ποτέ) η πλεινότητα της ελληνικής αριστεράς.

    Συντροφικά,
    Στρατής,
    ένας ομοφυλόφιλος που γλύφει αρσενικούς, αλλά όχι και την εξουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *