Επιτροπή Αγώνα για Φθηνό Νερό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31-12-2012 ανοιχτή σύσκεψη για το θέμα του νερού και γενικότερα των χαρατσιών με την συμμετοχή δεκάδων κατοίκων ανδρών και γυναικών, στην αίθουσα του κυλικείου στο Αργυροπούλι.

Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε εξετάστηκαν όλα τα θέματα σε σχέση με το φλέγον ζήτημα της τιμής του νερού στο Δήμο Τυρνάβου, στην οποία τοποθετήθηκαν μέλη της Επιτροπής Αγώνα για Φθηνό Νερό.  Και κατέληξε  στην υιοθέτηση των θέσεων του αγώνα για ριζική μείωση της τιμής του νερού, για κατάργηση του ειδικού τέλους και της ελάχιστης κατανάλωσης, του συνολικού Πλαισίου για Φθηνό και Υγιεινό Νερό. Επίσης κατέληξε στην κλιμάκωση του αγώνα με την συλλογή των λογαριασμών νερού και στο Αργυροπούλι, και τον παραπέρα συντονισμό και με τους άλλους οικισμούς για το θέμα αυτό στο Δήμο Τυρνάβου.

Στην πλούσια συζήτηση που διεξήχθη και που συντόνισε ο κος Β. Τσιούφης, τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αργυροπουλίου κος Β. Τριανταφύλλου, ο πρώην κοινοτάρχης κος Βογιατζής και άλλοι.

Στο τέλος συγκροτήθηκε ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα, τόσο για το συνολικό θέμα του νερού, όσο και για την συλλογή λογαριασμών της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι, για τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα για Φθηνό και Υγιεινό Νερό.

Η Επιτροπή Αγώνα για Φθηνό Νερό   Αργυροπούλι 31-1-2012

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *