ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΜΕ

Είχαμε αναφερθεί αναλυτικά στην δολοφονική επίθεση που δέχτηκε απ’ τους λιμενομπάτσους ο 29χρονος Κούρδος μετανάστης Αριβάν Οσμάν Αμπντουλάχ.
Αυτή την στιγμή βρίσκετε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τους ιατρούς δεν έχει καμία πιθανότητα να αναρρώσει. Είτε θα πεθάνει, ή θα μείνει σε κατάσταση “φυτού”.

Το είχαμε ψάξει λίγο το θέμα και διαπιστώσαμε ότι αν και η δολοφονική επίθεση έχει συμβεί και γνωστοποιηθεί απ’ της 3/4 κανένας εισαγγελέας στην Ηγουμενίτσα ή στην Θεσσαλονίκη δεν θεώρησε χρέος του να διατάξει έρευνα και να αποδώσει ευθύνες στους λιμενομπάτσους που κακοποίησαν τόσο βάναυσα τον μετανάστη.

Σήμερα μάθαμε και την εξήγηση. Το υπουργείο Ναυτιλίας έχει εκδώσει ήδη πόρισμα που βγάζει λάδι τους λιμενομπάτσους. Όπως πληροφορούμαστε από ανακοίνωση του «ο μετανάστης έπασχε από επιληψία και τραυματίστηκε μόνος του».

Μια απ’ τα ίδια δηλαδή.
Μετά την ζαρντινιέρα που ήταν υπεύθυνη για το σακάτεμα του Κύπριου φοιτητή, μετά την «πτώση» που δημιουργεί «αυτοτραυματισμούς» με συνέπεια ο παθών να έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση όπως στην περίπτωση του 20χρονου Μ. Δελιάνοφ,τον «αυτοστραγγαλισμό» του Αφγανού μετανάστη, τον Najib, μετά τα «ναρκωτικά» που ευθυνόταν για την δολοφονία του αθλητή Νίκου Σακελλίωνα, στο κέντρο της Αθήνας, ήρθε στο προσκήνιο η «επιληψία» που δημιουργεί «φυτά».

Τώρα αν στην περίπτωση του Οσμάν Αμπντουλάχ, όπως και στις περισσότερες των περιπτώσεων που αναφέραμε, υπάρχουν μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που λένε τα ακριβώς αντίθετα από όσα ισχυρίζονται μπάτσοι και λιμενομπάτσοι, αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για το κράτος της Δεξιάς.

Τι σημασία έχει αν μαρτυρίες –δημοσιευμένες στο ρεπορτάζ του Κέρκυρα News– λένε ότι οι λιμενομπάτσοι «χτυπούσαν το κεφάλι –του Κούρδου μετανάστη- στο τσιμέντο του Λιμανιού μέχρι που αυτός έπαθε εσωτερική αιμορραγία»;
Το υπουργείο Ναυτιλίας είπε και ελάλησε: Ο Οσμάν έπασχε από επιληψία γ’ αυτό είτε θα πεθάνει είτε θα μείνει «φυτό».

Μια μόνο λέξη: ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

0 απαντήσεις στο “ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΜΕ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *