Κράξιμο σε Χρυσοχοϊδη

Έξω από το μεζεδοπωλείο στην πλατεία Βενιζέλου στον Κορυδαλλό συγκεντρώθηκαν καμιά 80αριά άνθρωποι από τις συνελεύσεις κατοίκων τόσο του Κορυδαλλού όσο και των γύρω περιοχών (Νίκαιας, Κερατσινίου κλπ) όπως και τους αυτοοργανωμένους-αυτοδιαχειριζόμενους χώρους των περιοχών μας.

Ο Χρυσοχοϊδης και οι λοιποί καλεσμένοι του ΠΑΣΟΚοι από την πρώτη στιγμή της είσοδου τους προστατεύονταν από σωματοφύλακες, έντστολους αστυνομικούς και ασφαλίτες. Η παρουσία του κόσμου σε μία αυθόρμητη κίνηση “λαϊκής οργής” έξω από το μεζεδοπωλείο, τα συνθήματα, η ένταση και η αδυναμία των μπάτσων του τοπικού αστυνομικού τμήματος (που βρίσκεται 50 μέτρα πιο πάνω) να διαχειριστούν την κατάσταση πριμοδότησε την ενεργοποίηση διμοιριών των ΜΑΤ που βρίσκονταν από νωρίς στην περιοχή. Τα ΜΑΤ ήρθαν λυσσασμένα και δεν υπάκουαν ούτε στους επικεφαλής που προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν, την ίδια στιγμή που έδιναν εντολές για συλλήψεις. Χτύπησαν απροσχημάτιστα και ανελέητα ανοίγοντας κεφάλια και χυδαιολογώντας ασύστολα (όμως ο καιρός έχει γυρίσματα και η μνήμη μαζί με το μίσος δεν σβήνει).

Τελικά κατόρθωσαν να αιχμαλωτίσουν 5 αγωνιστές και 1 αγωνίστρια, οι οποίοι αφού πρώτα μεταφέρθηκαν στη αστυνομική διεύθυνση Πειραιά (απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο) και τους έγινε έλεγχος στοιχείων αφέθηκαν μετά από 2 ώρες ελεύθεροι (μαζί με τους προσαχθέντες μεταφέρθηκε και η συγκέντρωση έξω από την ασφάλεια Πειραιά με τη συνδρομή πλέον και ανθρώπων από άλλες περιοχές, Αιγάλεω, Περιστέρι, Πειραιά, Πέραμα κ.α.). Ο Χρυσοχοϊδης και η παρέα του φυγαδεύτηκαν άμεσα από κουστωδία μηχανών ΔΙΑΣ και πρέπει να κατάλαβαν για τα καλά ότι είναι εντελώς ανεπιθύμητοι στις περιοχές μας (πρέπει να έτρεμαν αντιλαμβανόμενοι την οργή του πλήθους πίσω από τις σκόπιμα κλειστές κουρτίνες του καταστήματος).

Στο αγύριστο καθάρματα που δεν διαβάσατε το μνημόνιο που εμείς βιώνουμε στο πετσί μας καθημερινά. Προφανώς γιατί την ίδια περίοδο επιδιδόσασταν σε ένα όργιο καταστολής μπουκάροντας στους κοινωνικούς-πολιτικούς μας χώρους. Την ίδια καταστολή της οποίας της υπηρεσίες ζητήσατε και σήμερα. Δεν είστε απλά ανεπιθύμητοι είστε εχθροί.

xenonas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *