Συγκέντρωσ​η της «Πρωτοβουλ​ίας κατοίκων Ραφήνας-Πι​κερμίου ενάντια στα χαράτσια» για την οργάνωση των γειτονιών, Τετάρτη 8/2, 7:30μμ

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

Ήδη σε διάφορες γειτονιές, χωριά, πόλεις επιχειρήθηκε να κοπεί το ρεύμα. Άμεσα, σε πολλές περιπτώσεις, επανασυνδέθηκε συλλογικά από αλληλέγγυους πολίτες. Η πρώτη μάχη ήρθε και είναι στα σπίτια μας.

Εμείς όλοι, είμαστε αποφασισμένοι
να αντιστεκόμαστε συλλογικά!

Την αποφασιστικότητά μας την έχουμε εκφράσει με τις συγκεντρώσεις μας και τις δράσεις μας. Ο εργολάβος που έχει αναλάβει να κόψει το ρεύμα στην ευρύτερη περιοχή μας, στις 17 Ιανουαρίου με την παρέμβασημας μαζί με άλλες τοπικές συλλογικότητες, πήρε το μήνυμα ότι το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό που ανήκει σε κάθε έναν από εμάς και ότι όλοι μαζί θα υπερασπιστούμε κάθε γειτονιά και κάθε σπίτι.

Έχουμε όλοι μαζί δημιουργήσει ένα πρώτο δίκτυο κατοίκων ανά γειτονιά με την ανταλλαγή τηλεφώνων και την αμοιβαία υπόσχεση-δέσμευση να είμαστε όλοι εκεί, όταν κινδυνεύσει συμπολίτης μας.
Συμμετέχουμε στις συνελεύσεις της Πρωτοβουλίας κατοίκων Ραφήνας-Πικερμίου ενάντια στα χαράτζια.
Οργανωνόμαστε αποτελεσματικά αμεσοδημοκρατικά, χωρίς κόμματα και αντιπροσώπους. Κάνουμε λειτουργικό το υπάρχον δίκτυο πολιτών ανά γειτονιά και αναζητούμε τρόπους για τη μέγιστη διεύρυνση του.
Ανταλλάσσουμε τηλέφωνα (σύμφωνα με την ομαδοποίηση ανά γειτονιά που ήδη έχουμε κάνει) και συμφωνούμε λεπτομερώς τις συντονισμένες ενέργειές μας σε περίπτωση εμφάνισης εργολάβου στο σπίτι μας.
Η αυτοοργάνωσή μας είναι το δικό μας όπλο απέναντι στις επερχόμενες επιθέσεις τους.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Τ ε τ ά ρ τ η   8   Φ ε β ρ ο υ αρ ί ο υ ,   7 : 3 0 μ μ
γραφεία Κοινότητας Πικερμίου(πλατεία Πικερμίου)

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΖΙΑ
blog: http://prokarapi.wordpress.com email: prokarapi@gmail.com τηλέφωνο: 69 45 44 72 26

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *