Τις φωτιές τις έβαλαν «Σκοπιανοί με αλβανικές ταυτότητες»!!!

Χρεωκοπία της  χώρας ή των πολιτών;

Την ώρα που τα καθεστωτικά κόμματα των εφοπλιστών-καναλαρχών-τραπεζιτών-εργολάβων και του ΣΕΒ στήνουν προπαγανδιστικά σκηνικό σκληρής διαπραγμάτευσης για να ωραιοποιήσουν την σικέ συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων του ελληνικού και διεθνούς κεφαλαίου που οδηγεί στην καταστροφή τον κόσμο της εργασίας και ιδιωτικοποιεί-εμπορευματοποιεί κάθε κοινωνικό αγαθό.

Την ώρα που διατυπώνονται οι πιο τρελές απαιτήσεις των εργοδοτών – Μείωση κατώτατου μισθού στα 600 ευρώ, Κατάργηση 13ου-14ου μισθού, 15.000 απολύσεις στο δημόσιο, μείωση 35% επικουρικών συντάξεων, μείωση 30% στο εφάπαξ- και έρχονται ξανά στο προσκήνιο οι «απειλές», με τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, να στέλνει τελεσίγραφο στην Αθήνα, λέγοντας πως αν οι υπουργοί Οικονομικών κρίνουν ότι όλα πηγαίνουν άσχημα στην Ελλάδα, “δεν θα υπάρξει νέο πακέτο, κάτι που σημαίνει κήρυξη χρεοκοπίας τον Μάρτιο”. “Αν χρειαστεί να διαπιστώσουμε ότι όλα παίρνουν τον κατήφορο στην Ελλάδα, τότε δεν θα υπάρξει καινούριο πρόγραμμα αναχρηματοδότησης της χώρας που να της επιτρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της”, δήλωσε.”Αυτό θα σήμαινε μια χρεοκοπία τον Μάρτιο”, πρόσθεσε.

Την ώρα που οι αγανακτισμένοι πολίτες διαλύουν τα δείπνα των πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κυνηγούν την υπουργό Παιδεία Διαμαντοπούλου και τον υφυπουργό Ναυτιλίας Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ, αλευρώνουν τον αναπληρωτή ΥΕΘΑ Γεωργίου του ΛΑΟΣ και το Μπακόπουλο, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ.

Στήνουν ξανά σκηνικό «εθνικών κινδύνων», σπιλώνουν γειτονικούς λαούς και κοινωνικά κινήματα με τα σενάρια των χαφιέδων της ΕΥΠ και των υπηρεσιών πληροφοριών του Στρατού. Τα σκήπτρα πλέον παίρνει η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που διατηρεί προνομιακή σχέση με το ΔΙΚΤΥΟ 21, η οποία μας ενημερώνει:

«Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο, με τα επτά ονόματα των μελών της οργανωτικής ομάδας Σκοπιανών πρακτόρων με αλβανικά διαβατήρια, οι οποίοι ευθύνονταν για τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόννησο, διαβιβάστηκε από την Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Β.Μεϊμαράκη και από εκεί προωθήθηκε στον υπουργό Εσωτερικών, Π. Χηνοφώτη». Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, με καθυστέρηση 4,5 ετών βέβαια ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Δημοκρατία” «Ένα πληροφοριακό σημείωμα των υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο εδόθη στις 17 Νοεμβρίου 2007 στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεΐμαράκη οι πυρκαγιές του θέρους 2007 σε σημαντικό αριθμό είναι έργο εξτρεμιστών Σκοπιανών, σε συνεργασία με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων».

Μεταξύ της επταμελούς ομάδας που οργάνωσαν τις εγκληματικές αυτές πυρκαγιές είναι και κάποιοι αξιωματούχοι, επιχειρηματίες, αλλά και άνθρωποι που εμπλέκονται σε κυκλώματα ναρκωτικών. «Στόχος των επιχειρήσεων ήταν η αποσταθεροποίηση και η αποδυνάμωση της πολιτικής της Ελλάδας και η δημιουργία πολιτικής αστάθειας εν όψει των εξελίξεων για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ», υποστηρίζεται στο ίδιο άρθρο.

Εμείς θυμόμαστε, ότι η κυβέρνηση Καραμανλή και ο υπουργός βίας και κρατικής τρομοκρατίας Πολύδωρας είχαν μιλήσει τότε για έκτακτη ανάγκη ώστε να αντιμετωπιστούν οι Ασύμμετρες Απειλές, είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι τις φωτιές τις έβαζαν αμερικανοί πράκτορες για να δημιουργήσουν κλίμα αστάθειας, θέτοντας εν αμφιβάλω τις συμφωνίες Καραμανλή Πούτιν για το Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και την αγορά ρωσικών οπλικών συστημάτων.

Ερώτημα: τα στελέχη της ΝΔ πότε έλεγαν την αλήθεια; Οι εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών, πέρα από το ζήτημα της αξιοπιστίας τους, πότε δείχνουν τον πραγματικό ένοχο;

Και κυρίως, γιατί η συνέντευξη του Β.Πολύδωρα δίνεται τώρα;

Σε τι αποσκοπεί το κλίμα εχθρότητας που καλλιεργείται από ΝΔ-ΛΑΟΣ-μερίδα του τύπου-στελέχουν της καθεστωτικής αριστεράς-ΔΙΚΤΥΟ 21 εναντίον των γειτονικών λαών;

Θυμίζουμε ότι με πρωτεργάτη την Ακροδεξιά στήνονται εντάσεις με τη Δημοκρατία της Μακεδονίας και την Αλβανία, καθώς ανακαλύπτεται ελληνική μειονότητα 200,000 πολιτών που καταπιέζεται και θα πρέπει να τύχει ελληνικής κρατικής υποστήριξης. Ότι «Απογραφή της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία πρόκειται να πραγματοποιήσει η Ομόνοια μετά την έμμεση αποφυγή της αλβανικής κυβέρνησης να καταγράψει την εθνική προέλευση των πολιτών της χώρας στην πρόσφατη απογραφή του πληθυσμού. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το προεδρείο της οργάνωσης στους Αγίους Σαράντα και στόχος είναι η πραγματοποίηση της νέας απογραφής μεταξύ του Ιουνίου και του Οκτωβρίου του 2012. Η απόφαση αναμένεται να προκαλέσει την αντίδραση της εθνικιστικής ανθελληνικής οργάνωσης Ερυθρόμαυρη Συμμαχία η οποία επηρεάζει και το Σοσιαλιστικό κόμμα της Αλβανίας». Αποκαλύπτοντας ότι τμήμα του ελληνικού αστικού κατεστημένου σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες, κινείται βάση σχεδίου που έχει υπολογίσει τις δυσάρεστες για την ελληνική μειονότητα αντιδράσεις του Αλβανικού εθνικισμού. Αποκαλύπτουν τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν με τη μειονότητα!

Όμως δεν επιχειρείται μόνο η στοχοποίηση των εξωτερικών εχθρών, αλλά πρωτίστως του εσωτερικού εχθρού, του αγωνιζόμενου λαού.

Καθώς το σύστημα εξουσίας φοβάται την έκρηξη της  λαϊκής οργής λαμβάνει μέτρα. Ο Στρατός ετοιμάζεται να ενταχθεί σε σχεδιασμούς καταστολής των κινημάτων και όσα συμβαίνουν με την στρατιωτική-αστυνομική περιφρούρηση της Παρέλασης της 5ης Μαρτίου είναι ενδεικτικά. Ενεργό όμως ρόλο στην καθυπόταξη των κοινωνικών κινημάτων αναλαμβάνουν  οι μυστικές υπηρεσίες και κυρίως η ΕΥΠ. Είναι χαρακτηριστική η συστηματική επιχείρηση δυσφήμησης της Εξέγερσης του Δεκέμβρη του 2008, μέσω εκθέσεων της ΕΥΠ που αναπαράγει εβδομαδιαία εφημερίδα με επίκαιρα άρθρα της και ο μιλιταριστικός τύπος.

Προσέξτε διατυπώσεις: «Να δούμε πότε θα βγουν στο φως και οι αναφορές για τα Δεκεμβριανά του 2008 και τον ρόλο των ξένων μυστικών υπηρεσιών στην υποδούλωση της χώρας από τότε μέχρι σήμερα…»!

«Σήμερα η Τουρκία ζητά να γίνει ο προστάτης των 300.000 χιλιάδων μουσουλμάνων που ζουν στην Αθήνα, των χιλιάδων που ζουν στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ως αν η Ελλάδα απέκτησε ξαφνικά θρησκευτική μειονότητα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όπως αποδείχτηκε αργότερα  κατά την διάρκεια των γεγονότων του Δεκεμβρίου του 2008 η πλειονότητα των ταραξιών ήταν μουσουλμάνοι μετανάστες, ενώ μερικούς μήνες αργότερα στίφη μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών επέδραμαν στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι  για την υποτιθέμενη βεβήλωση του Κορανίου το 2009 από αστυνομικό».

Είναι το γνωστό σενάριο που σε ένα πρωτότυπο μπλέντερ των μυστικών υπηρεσιών χαρακτηρίζει τους μετανάστες τρομοκράτες φονταμενταλιστές, όργανο της Άγκυρας, οι οποίοι ταυτόχρονα διατηρούν σχέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο!

Η κυβέρνηση Παπαδήμου και τα κόμματα που την αποτελούν γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνα για τον εργαζόμενο λαό μας. Επιτακτική πλέον γίνεται η ανάγκη δημιουργίας ενός Αντιπολεμικού Αντιμιλιταριστικού Αντιεθνικιστικού Συντονισμού που πλάι πλάι θα αγωνίζονται όλες οι τάσεις του αντιμιλιταριστικού κινήματος, όσοι θεωρούν ότι η Αντιπολεμική-Αντιεθνικιστική πάλη πρέπει να τείνει και να αλληλοτροφοδοτείται από έναν σύγχρονο Εργατικό Διεθνισμό που θα συνενώνει το έθνος των εργαζόμενων σε Ελλάδα-Τουρκία-Βαλκάνια ενάντια στον κοινό τους εχθρό, από την συνολική αμφισβήτηση του συστήματος εξουσίας και του κράτους, του χυδαίου καθεστώτος εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *