Πέσαμε έξω

Γράφαμε χτες για τους δυο φοιτητές που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» μετά τον κτηνώδικο ξυλοδαρμό που δέχτηκαν από μπάτσους στα Εξάρχεια.

Αναφέραμε στο δημοσίευμα μας ότι: Τα θύματα της αστυνομικής βαρβαρότητας αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις, αλλά το αποτέλεσμα ήδη το ξέρουμε. Κάποια «επιληψία» θα ευθύνεται για το ανοιγμένο κεφάλι, κάποιος «αυτοτραυματισμός» θα φταίει για τα σπασμένα χέρια».

Πέσαμε έξω στις εκτιμήσεις μας. Τα πράγματα είναι πιο απλά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της μπασκιναρίας οι δυο νεολαίοι «στην προσπάθειά τους να διαφύγουν (σ.σ την σύλληψη προφανώς) έπεσαν και χτύπησαν».

Μάλιστα. Μας έπεισαν απολύτως.

0 απαντήσεις στο “Πέσαμε έξω”

  1. Σοβαρά, δε πάει άλλο. Ή θα παλεύουμε να τα αλλάξουμε ένα-ένα. Μπάτσους, ανθρώπινα δικαιώματα, παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη, περιβάλλον κοκ, ή θα τα αλλάξουμε όλα μαζί. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Ήμαρτον. Αναρχικοί φυλακίζονται με ανυπόστατες κατηγορίες λόγω πολιτικών πεποιθήσεων, μετανάστες τρώνε ολη μέρα ξύλο, τα πρεζάκια τιμωρούνται από τον ηθικό αυτουργό, παιδιά είναι στα νοσοκομεία και στις φυλακές από τις μαρτυρίες των μπάτσων, όχι επειδή οι μπάτσοι είναι κακοί, αλλά επειδή είναι μαλάκες, τα δέρνουν και μετά λένε ότι έπεσαν/χτύπησαν κοκ, και η θείτσα κάθεται στον καναπέ της κλειδαμπαρωμένη και υπογράφει δήλωση μετανοίας στον νεοφιλελευθερισμό και στο σύστημα Καραμανλή (ποιος μιλάει για Καραμανλή). Αηδία. Αιδώς πια…

    Ούτε ΠαΣΟΚ, ούτε ΝΔ ούτε τπτ. Θα πρέπει να ξεκινήσει η προβολή γιατί πάει καιρός απο το trailer του Δεκέμβρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *