Στους δρόμους ο Λαός θα ανατρέψει τη δοτή κυβέρνηση και θα τιμωρήσει τους γενίτσαρους πολιτικούς

Στους δρόμους ο Λαός θα ανατρέψει τη δοτή κυβέρνηση και θα τιμωρήσει τους γενίτσαρους πολιτικούς

Εχθές το βράδυ συντελέστηκε το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της χώρας και του ΛΑΟΥ της τα τελευταία 35 χρόνια. Τέσσερις «άνθρωποι», κλεισμένοι στο Μαξίμου, αποφάσισαν ότι πρέπει η Ελλάδα να παραδοθεί στα οικονομικά στρατεύματα κατοχής άνευ όρων.

Ωσάν οι μεγαλύτεροι των γενίτσαρων, ο τραπεζικός υπάλληλος Παπαδήμος, οι άεργοι Παπανδρέου και Σαμαράς, και ένας ακόμη που μου διαφεύγει το όνομά του, αποφάσισαν ότι ο Ελληνικός Λαός πρέπει να σφαγιαστεί για να βγάλουν ακόμη περισσότερα λεφτά τα αφεντικά.

Ανερυθρίαστα, τέσσερις γενίτσαροι, κινούμενοι κρυφά σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, συμφώνησαν να ξεπουλήσουν χώρα και λαό στους τοκογλύφους εκβιαστές.

Οι τέσσερις πιο πάνω πολιτικοί «άνδρες», οι βουλευτές και τα κόμματά τους πλέον πρέπει να δικαστούν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και για εγκλήματα κατά του λαού και της χώρας.

Μετά και τη χθεσινή εξέλιξη πλέον είναι μονόδρομος η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Θα παλέψουμε για τα παιδιά μας, για την πατρίδα μας, για την ιστορία μας.

Ο Λαός πρέπει να βγει στους δρόμους μέχρι η δοτή κυβέρνηση να παραδώσει την εξουσία ειρηνικά.

Πλέον η λύση είναι η απεργία διαρκείας. Να παγώσει η οικονομική δραστηριότητα στη χώρα μέχρι να παραδοθεί η εξουσία από τους
σφετεριστές στο λαό. Θα είμαστε στο δρόμους μέχρι τέλους. Μέχρι να τους διώξουμε και να προκηρυχθούν εκλογές θα είμαστε εκεί.

Δεν πάει άλλο. Δεν θα κάνουμε πίσω. Κλέψατε της ζωές μας και τα όνειρα των παιδιών μας. Ληστέψατε τις συντάξεις των παππούδων και στερήσατε τα φάρμακά τους. Στείλατε χιλιάδες νέους μετανάστες. Οδηγήσατε σε αυτοκτονία χιλιάδες επιχειρηματίες. Ταΐσατε με δισεκατομμύρια ευρώ τους τραπεζίτες και αφήσατε νηστικούς τους πολίτες. Η τιμωρία για όσα κάνατε ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ πολιτικοί θα
είναι παραδειγματική.

Δε σας σώζει ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών.

«Πολιτικοί» και αλητήριοι υπάλληλοι της τρόικας, οι οποίοι κάθε μήνα βάζουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χιλιάδες ευρώ, απαιτούν
από το λαό να του πάρουν ακόμη και το τελευταίο ψίχουλο. Μας κουνούν και το δάκτυλο και απαιτούν υποταγή χωρίς όρους.

Έχετε μόνο μια επιλογή. Να παραδώσετε την εξουσία ειρηνικά στο λαό.

Ραντεβού στους δρόμους μέχρι ΤΕΛΟΥΣ/

Στάθης Διομήδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *