Ετσι εξηγείται η στάση Σανιδά

Όταν γράφαμε ότι «η στάση του Σανιδά μάλλον στην προσωπική ιδιοσυγκρασία του οφείλεται (του ‘ χει βιδώσει η παπαριά περί «παραπλανημένων υπουργών») παρά σε κυβερνητική μεθόδευση», δεν γνωρίζαμε μια άλλη πτυχή της προσωπικότητας του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που θα μας βοηθούσε να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης του.

Το γνωρίσαμε σήμερα από δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας. Ο Γ. Σανιδάς, είναι ένας τύπος που εμπνέεται απ’ τα «ιδανικά», «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».
Εκτιμώντας, λοιπόν, ότι πλήττεται το «θρησκευτικό συναίσθημα» με το να βρίσκεται στο προσκήνιο το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, πάει να το θάψει όσο πιο βαθιά μπορεί.

Και για να μην θεωρηθεί αυτό αυθαίρετη εκτίμηση μας να αναφέρουμε τα «βραβεία» που έχει αποδώσει το παπαδαριό για τις υπηρεσίες που του έχει προσφέρει αυτός ο δικαστικός λειτουργός.

Ο Γ. Σανιδάς: «Είναι “Αρχων Δικαιοφύλακας της Μητρός Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας”, αξίωμα που του απονεμήθηκε τιμητικά εκ της θέσεώς του. Μάλιστα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος τον έχει τιμήσει για την “διακεκριμένην και τετιμημένην προσφοράν του προς το κοινωνικό σύνολον της ευλογημένης Ελλάδος εν τη αποδόσει του Δικαίου”».

Έτσι εξηγούνται όλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *