Κράξιμο και ουσία

Παρέλαση πρωτοκλασάτων στελεχών στα μεσημβρινά δελτία ειδήσεων και όλοι τα έχωναν χοντρά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδά για τις μεθοδεύσεις του να μην πάει στην βουλή ο φάκελος για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
Στερείται, έτσι την δυνατότητα να εισπράξει μικροκομματικά οφέλη το ΠΑΣΟΚ γιατί επί της ουσίας είτε πάει είτε όχι ένα και το αυτό είναι.

Και καλά κάνουν οι Πασόκοι και κράζουν τον Σανιδά, με μια ένσταση μόνο.
Γιατί δεν τους είδαμε να λένε το ίδια για τον Σανιδά όταν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ασκούσε αναίρεση με γελοία επιχειρήματα, επί υποθέσεως ασφαλιστικών μέτρων που αφορούσε συμβασιούχους;
Γιατί δεν τους είδαμε όταν ο ίδιος δικαστικός λειτουργός έδινε εντολές στους εισαγγελείς, να «μεριμνήσουν για εφαρμογή της αυτοφώρου διαδικασίας κατά των πρωταιτίων των τελουμένων αυτόφωρων εγκλημάτων», εννοώντας συγκεντρωμένους απεργούς εργάτες;

Ας σταματήσουν τις παπαριές οι Πασόκοι τα περί «ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης», «δικαστικών πραξικοπημάτων» κλπ και ας πουν την αλήθεια.
Στο στόχαστρο τους μπήκε ο Σανιδάς γιατί διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν, στο βαθμό που θα ήθελαν το σκάνδαλο του Βατοπεδίου για να αποκομίσουν εκλογικά οφέλη.

Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *