Μπόχα απ’ τα συντρίμια

Στο ότι κατεδαφίζεται εκλογικά η Νέα Δημοκρατία δεν αμφιβάλλει κανένας. Το ενδιαφέρον βρίσκεται στην προσπάθεια στελεχών της να μην καταπλακωθούν απ’ τα συντρίμμια και να μπορέσουν να επιβιώσουν πολιτικά έστω στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Αλληλοεκβιασμοί «χτυπήματα κάτω απ’ την ζώνη», και αλληλοκαρφώματα θα παρακολουθήσουμε πολλά. Ειδικά αν τολμήσει ο Καραμανλής να απομακρύνει –όπως του συνιστούν οι σύμβουλοι του- όσα πρωτοκλασάτα στελέχη νταραβερίστηκαν στην λεηλασία της δημόσιας περιουσίας με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, τότε θα παρακολουθήσουμε πολύ ενδιαφέρον σκηνικό.

Μια πρόγευση πήραμε απ’ τις δυο συνεντεύξεις που δίνει ο Πέτρος Δούκας σε Κυριακάτικες εφημερίδες. Αφήνει να εννοηθεί ότι θα ανοίξει το στόμα του αν δεν συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ και θα κάψει πολλούς.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι ασφυκτική η μπόχα που υπάρχει στα εσωτερικά των αστικών κομμάτων και θα βγει στην επιφάνεια, αν και το θεωρούμε χλωμό να μην «καπακιαστεί». Δεν μας έχει συνηθίσει το πολιτικό αστικό σκηνικό να αφήνει ρωγμές στην λειτουργία του.

Με άποψη

0 απαντήσεις στο “Μπόχα απ’ τα συντρίμια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *