Άνθρωποι και ποντίκια στο 564 ΜΚ/ΤΠ του Λαγού.

Σε μια ακόμη επιστολή στρατιωτών από το 564 ΜΚ/ΤΟ αυτή τη φορά περιγράφονται οι άθλιες, απάνθρωπες και επικίνδυνες συνθήκες που βιώνουν.

Επίσης, διατυπώνεται για μια ακόμη φορά η πολιτική διακρίσεων και ανισοτήτων ανάμεσα στα στρατευμένα παιδιά και τους ΕΠ.ΟΠ.-αξιωματικούς. Αποκαλύπτεται ότι η υποχρεωτική στράτευση απλώς εξασφαλίζει στην κυβέρνηση και στον στρατιωτικό κανονισμό τους αναλώσιμους της πρώτης γραμμής και τους δούλους για να βγάζουν δωρεάν όλη τη δουλεία των μονάδων.

Στρατιώτες δούλοι που δε δικαιούνται φαγητό, υγιεινή, θέρμανση, ρουχισμό, γιατρό!

Αντίθετα τιμωρούνται σε κάθε απόπειρα υπεράσπισης της υγεία και της ζωής τους.

Εμείς καλούμε τους συνάδελφους-φαντάρπους να βγουν μαζικά παραπονούμενοι και να ζητήσουν ακρόαση, όπως έχουν κάθε δικαίωμα από τον Ταξίαρχο και το Μέραρχο.

Για μια ακόμη φορά δικαιώνεται η διεκδίκηση του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ των Φαντάρων.

Ο αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Ζιαζιάς και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος είναι προσωπικά υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση.

Για να καλύπτουν επομένως τις παρανομίες και αυθαιρεσίες των αξιωματικών και των διοικητών έκλεισαν την ηλεκτρονική γραμμή παραπόνων με το γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, με πρόσχημα τη διαφύλαξη της ιεραρχίας και της πειθαρχίας.

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ.

Πότε επιτέλους θα πάρουν τα απαραίτητα μέτρα;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 564 ΜΚ/ΤΟ ΛΑΓΟΣ

Γεια σας,  είμαστε στρατιώτες στο 564 ΜΚ/ΤΠ του Λαγού.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό την ταλαιπωρία που δεχόμαστε,  να σας ενημερώσουμε και για το δικό μας Τάγμα ανεπιθύμητων όπως το λένε και την πικρά που τρώμε καθημερινά

Τα προβλήματα μας πάνω κάτω όπως και σε όλες τις άλλες προβληματικές μονάδες είναι η ανοργανωσιά και η ανικανότητα στελεχών, που έχει υπερβεί τα όρια .

Το κρύο ανυπόφορο και τα παράπονα μας για ζέστη καθημερινά:  με – 17 βαθμούς και το καλοριφέρ να ανάβει καμιά ώρα το βράδυ και αν! Ταγματικές αναφορές στους – 17 και να μας απαγορεύουν να φοράμε γάντια και κασκόλ για να περιμένουμε τον διοικητή να έρθει να μας μιλήσει για να μας πει το εξωφρενικό – προστατευτείτε από το κρύο και φοράτε γάντια και κασκόλ- όταν ο ίδιος έχει διατάξει να μην τα φοράμε.

Λόγο που είχαμε πολλά άτομα στο τάγμα άνοιξαν υπηρεσίες  οι περισσότερες άσκοπες όπως 3 θαλαμοφύλακες σε κάθε κτίριο για να μειωθούν οι έξοδοι με αποτέλεσμα να φύγουν άτομα και να μην ξέρουμε αν θα ξαναβγούμε.

Να σε απειλούν για να μην ξαναπάς στο ιατρείο και να σου λένε αν δεν έχεις 40 πυρετό να μην μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι μην πας. Να τους δείχνεις χαρτιά από στρατιωτικούς ιατρούς υπογεγραμμένα ότι έχεις πρόβλημα και να τα γράφουν κανονικά.

Τα ποντίκια να κάνουν χορό σε όλους τους χώρους του τάγματος, ακόμα και στα μαγειρεία που και εμείς πλένουμε πιάτα με υγρό για τα πατώματα,  αλλά και χωρίς καθόλου υγρό . Μέχρι και τα σκουπίδια από τους κάδους με γυμνά χέρια έχουμε μαζέψει όταν υποτίθεται είχε χαλάσει το απορριμματοφόρο και μας έβαζαν να αδειάζουμε τους κάδους κάτω στο δάπεδο και να τα φορτώνουμε στα στάγιερ, που με τα ίδια στάγιερ μας βγάζουν έξοδο.

Η συμπεριφορά των στελεχών είναι ανυπόφορη, όχι όλοι βέβαια, αλλά οι περισσότεροι μας φέρονται λες και είμαστε σκουπίδια. Οι αναβολές έχουν χτυπήσει κόκκινο και ακόμα να καταλάβουν ότι είμαστε άνθρωποι και εμείς και δεν γίνεται να ζούμε σε τέτοιες συνθήκες μες την βρώμα και στο κρύο. Ακόμα και για τους ΕΠ.ΟΠ.  έχουν θάλαμο κλειστό με πόρτα και 2 αερόθερμα . Να ξέρεις ότι εσύ δεν μπορείς να κοιμηθείς από το κρύο και στον διπλά θάλαμο κοιμούνται με το κοντομάνικο και σκάνε τα βράδια. Όλα τα καλοριφέρ έχουν σπάσει, τα έχουν βγάλει και κανένα δεν έχει αντικατασταθεί.

Αυτά συμβαίνουν στο περήφανο τάγμα μας εν γνώση του «κυρίου» διοικητή, που το μόνο που κάνει είναι να παινεύεται για την καρέκλα του και τον βαθμό του .

Απελπισμένοι στρατιώτες του 564.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥEΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *