Δημοσιογραφία του οχετού


Μνημείο χυδαιότητας αυτό που έγραψε χτες ο Θέμος Αναστασιάδης στην φυλλάδα του και ανακυκλώνετε σήμερα από κάποιες «ανάλαφρες» ραδιοφωνικές εκπομπές.
Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί καν «δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας» αλλά δημοσιογραφία του οχετού.
Να «φωτογραφίζονται» έτσι «στεγνά» γυναίκες δημοσιογράφοι «που δεν διστάζουν να τα δίνουν όλα για όλα στους Γερμανούς προκειμένου να βγαίνουν στο γυαλί και είναι και παντρεμένες» δεν νομίζουμε ότι έχει ξαναγίνει.
Και μάλιστα για να δώσει έμφαση στα γραφόμενα του ο Αναστασιάδης επικαλείται λεγόμενα του Γ. Αυτιά σύμφωνα με τα οποία «Αυτά δεν τα έκαναν ούτε στην κατοχή οι παστρικιές τους που μετά τις κούρεψαν γουλί».

Δεν μπαίνουμε στην ουσία των ισχυρισμών του Αναστασιάδη. Σίγουρα στον «θαυμαστό κόσμο» των ΜΜΕ συμβαίνουν «σημεία και τέρατα».
Ούτε θα μας φαινόταν περίεργο αν μαθαίναμε ότι κάποιες γυναίκες πούλησαν το κορμί τους για να εξασφαλίσουν μια θέση εργασίας σ’ αυτό τον κλάδο.
Αλλωστε παρόμοιες περιπτώσεις έχουν ακουστεί πολλές φορές.

Είναι ανήθικο και χυδαίο όμως να «φωτογραφίζεις» με τα γραφόμενα του –όλοι /ες που έχουν επαφή με τον συγκεκριμένο χώρο κατάλαβαν σε ποιες δημοσιογράφους αναφέρεται ο Μαυρότρυπας- γυναίκες που υπονοείς ότι είναι πόρνες κάτι που εξάλλου δεν μπορείς να το αποδείξεις.

Αλλά απ’ τον πισινό της Μυλωνούς να περιμένεις καλλιγραφία, που λέει και μια παροιμία πάει πολύ.

Με άποψη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *