Μέχρι πότε θα το ανεχθούμε αυτό;

Κάθε καινούριο δάνειο και άλλα μέτρα λιτότητας:περισσότερες απολύσεις, περισσότερες επιχειρήσεις που κλείνουν, άλλες περικοπές, άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων, μεγαλύτερη συρρίκνωση του κράτους πρόνοιας.

Αυτό είναι το «σχέδιο διάσωσης» της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, βασισμένο σε δάνεια που στην ουσία επιστρέφουν στους δανειστές σε μορφή τόκων, αφήνοντας τεράστια χρέη που η χώρα ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει.

Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να καταλάβεις ότι πρόκειται για σχέδιο όχι μόνο καταδικασμένο σε αποτυχία,  αλλά  για σχέδιο καλά στρωμένο για το ξεπούλημα της χώρας και για την οικονομική και κοινωνική  γενοκτονία του ελληνικού λαού.

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, δεν μπορεί και δεν θέλει να πάρει τα σωστά μέτρα. Aδιαφορεί για την τύχη της χώρας και το μέλλον των παιδιών μας, επιμένοντας να μας οδηγεί όλο και πιο βαθιά στην εξαθλίωση και στην ταπείνωση. Παράλληλα οι πουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ σηκώνουν λευκή σημαία αντί να καλούν σε παλλαϊκό ξεσηκωμό.

Εμείς τι κάνουμε;
Oργανωνόμαστε από τα κάτω. Παλεύουμε για τη δημιουργία ενός πλατιού μετώπου ρήξης και ανατροπής που θα δώσει την μοναδική προοπτική των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων μας. Που θα σταματήσει την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και θα διώξει την δοτή κυβέρνηση των τραπεζών.

ΟΥΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ  ΟΥΤΕ ΥΠΑΚΟΗ  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΣΤΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12/2, 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ  ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ,
ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ.

ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  ΔΕΝ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΘΕΑΤΕΣ  ΤΩΝ  ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ – ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ  ΣΤΟΝ  ΔΡΟΜΟ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ – ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΣΤΑ  ΧΕΡΙΑ  ΜΑΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ
AΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
Α’  ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *