“Σικέ” αντιπαραθέσεις

Παρέλαση και στις σημερινές εφημερίδες δικαστικών και συνταγματολόγων που «αδειάζουν» τις εκτιμήσεις Σανιδά.

Ολοι τους επικεντρώνονται στο ότι είναι συνταγματικά ανεπίτρεπτη τόσο η εκ των προτέρων «αθώωση» των υπουργών με την κρίση ότι παραπλανήθηκαν όσο και η εκ των υστέρων άποψη ότι δεν προέκυψαν στοιχεία επιβαρυντικά γι αυτούς.

Ο Γ. Σανιδάς που έχει και το παράσημο “Αρχων Δικαιοφύλακας της Μητρός Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας”, που του απέδωσε το παπαδαριό, πέρα απ’ τις «αγιασμένες» μπίζνες έχει ασχοληθεί και με μια σειρά άλλες υποθέσεις και πάντα στρεφόταν εναντίων των εργατών. Ασκηση αναιρέσεως επί υποθέσεως ασφαλιστικών μέτρων που αφορούσε συμβασιούχους, προαναγελία διάπραξης αδικημάτων από τους εργαζόμενους της επιχειρησης “JUMBO”, κ.λ.π.

Που ήταν τότε οι σημερινή λαλίστατοι δικαστικοί και συνταγματολόγοι όταν ο Σανιδάς εκπροσωπώντας την δικαστική εξουσία έπαιζε τον συνηθισμένο ρόλο της;: «Η Δικαιοσύνη είναι η θεραπαινίδα της σάπιας νεοφιλελεύθερης ελίτ», όπως θα έλεγε και ο σύντροφος δικηγόρος Γιώργος Γκουντούνας.

Τότε όλοι αυτοί έκαναν μούγκα. Απλώς σήμερα η αλαζονεία και η ιδιοσυγκρασία που διακρίνει το Γ. Σανιδά, ξεπέρασε τα εσκεμμένα, κι αυτό σε συνδυασμό με τις «σικέ» αντιπαραθέσεις των αστικών κομμάτων δημιούργησε αυτή την ατμόσφαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *