Και το παραμύθιασμα με την “σκανδαλολογία” συνεχίζεται

Ο χαβάς της σκανδαλολογίας εξακολουθεί να ακούγετε δυνατά –βολεύει και τα δυο μεγάλα αστικά κόμματα- και μάλλον μ’ αυτό τον ρυθμό θα πάμε μέχρι τις εκλογές.

Τούτες τις μέρες είναι ο Παυλίδης που βρίσκετε στο στόχαστρο. « Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Αρ. Παυλίδη» γράφει η μια εφημερίδα για να συμπληρώσει η άλλη ότι «Επιχειρηματίας εμφανίζεται να τροφοδοτεί λογαριασμό του Αν. Παυλίδη με 320.000 ευρώ από το 2002 έως το 2008».

Και εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε το απλό.
Στην υπόθεση της «Ζήμενς» αποδεδειγμένα κατέληξαν εκατ ευρώ σε τσέπες πολιτικάντηδων και ίσως πολιτικών κομμάτων.
Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί και να φυλακιστεί κανείς απ’ αυτούς που τα τσέπωσαν και να αναγκαστεί να επιστρέψει τα μπακίρια που τσέπωσε στην ζούλα;

Πάμε παρακάτω. Στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου έγιναν καπνός εκατ ευρώ του Δημοσίου προς όφελος του «άγιου» Εφραίμ και της παρέας του.
Οκ να δεχθούμε αυτό που λέει ο Σανιδάς για τους «παραπλανηθέντες» υπουργούς που έβαλαν την υπογραφή τους για να γίνει αυτή η φτιάξη.
Θα βρεθεί κάποιος «αρμόδιος» να μας βεβαιώσει ότι οι ανταλλαγές κατέπεσαν, ακυρώθηκαν;

Για τις μίζες –αυτές κι αν είναι τεράστιες- που πέφτουν με την αγορά πολεμικών δαπανών έχει ακουστεί ποτέ τίποτα; (Υπήρξαν μόνο κάποια δημοσιεύματα σε ξένες εφημερίδες αλλά κι αυτά ήταν γενικά κι αόριστα). Η ομερτά που υπάρχει ανάμεσα στα αστικά κόμματα δεν επιτρέπει να βγει τίποτα στον αφρό.
(Μια ρωγμή πήγε να υπάρξει στο παρελθόν όταν ο Χρυσοχοϊδης έκοψε απ’ τις λίστες του ΠΑΣΟΚ τον πρώην στενό συνεργάτη του Τσοχατζόπουλου, Σμπώκο, λέγοντας ότι ευθύνεται για «ατασθαλίες» με τις πολεμικές προμήθειες, αλλά κι αυτή την ιστορία την έχει φάει το σκοτάδι).

Και στην περίπτωση Παυλίδη ένα και το αυτό θα γίνει. Δηλαδή δεν ξέρουμε ότι το σκάνδαλο με τις άγονες γραμμές είναι διαχρονικό και γινόταν και γίνετε απ’ όλα τα αστικά κόμματα;
Να θυμίσουμε, απλώς, τι είχε γράψει ο Παπαχελάς στην «Καθημερινή»: «Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ διηγούνταν με χιούμορ πως τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης της ΝΔ “ένας δικός του” δέχθηκε τηλεφώνημα “συμβούλου” νέου υπουργού, ο οποίος τον ρώτησε με θράσος “ρε συ, εκείνη την κομπίνα με τις επιδοτήσεις πώς τη στήνουνε;”».

Τιμωρήθηκε ποτέ κανένας; Τώρα γιατί να αλλάξει η συνταγή; Αλλωστε ποτέ κανένα σοβαρό αστικό κόμμα δεν θα δεχθεί ότι στέλεχος του είναι «λαδιάρης». Στην χειρότερη περίπτωση να τον πει «παραπλανημένο» ή να του αποδώσει «πολιτικές ευθύνες».

Μία απάντηση στο “Και το παραμύθιασμα με την “σκανδαλολογία” συνεχίζεται”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *