Δεν φτάνει που μας ληστεύουν, άρχισαν και να μας δολοφονούν

Για τους νόμιμους τοκόγλυφους, τους λήσταρχους ουσιαστικά, τραπεζίτες, και το «θεάρεστο» έργο που κάνουν, με τις ευλογίες των αστικών κυβερνήσεων, έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Θα ήταν πλεονασμός να το επαναλαμβάναμε.

Σήμερα όμως θα μπορούμε να τους χαρακτηρίζουμε και δολοφόνους κάτι που είχε προαναγγελθεί και το περιμέναμε όλοι.
Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα.

Η καπιταλιστική κρίση έχει οδηγήσει στα νύχια των τραπεζιτών χιλιάδες νοικοκυριά που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις παράλογες απαιτήσεις των νόμιμων τοκογλύφων.
Το αποτέλεσμα γνωστό.
Εκατοντάδες σπίτια χάνονται, για να καταλήξουν στα «κοράκια» που νταραβερίζονται με τους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς που σε συνεργασία με τους τραπεζίτες ξεπουλιούνται για ένα κομμάτι ψωμί.
Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται άστεγοι απ’ την μια μέρα στην άλλη θύματα της αναλγησίας και ασυδοσίας των τραπεζιτών.

Είναι χαρακτηριστικός ο διαφημιστικός πίνακας που παραθέτουμε από μια τέτοια «επιχείρηση».


Οι συγκεκριμένοι «επιχειρηματίες», αφού φυσικά τους τα χώσεις χοντρά, αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν σπίτι, απ’ αυτά που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες, σε «πολύ συμφέρουσα τιμή» όπως γράφουν.
Και όντως, ένα πρόχειρο τηλεφωνικό ρεπορτάζ που κάναμε σήμερα, είναι εξευτελιστικές οι τιμές με τα οποία αγοράζουν τα σπίτια αυτοί οι αετονύχηδες.

Και όπως ξέρουμε όλοι το ανθρώπινο μυαλό δεν θέλει πολύ ώρα να σαλτάρει. Είναι τρομερό να χάνεις κόπους μιας ζωής και ξαφνικά να βρίσκεσαι στον δρόμο θύμα του αδηφάγου τραπεζικού κεφαλαίου.

Πριν λίγο καιρό διαβάζαμε σε εφημερίδα: «Σε απόπειρα αυτοκτονίας οδηγήθηκε χτες 37χρονος, όταν τράπεζα, από την οποία είχε δανειστεί χρήματα, του ανακοίνωσε ότι θα κατασχέσει το σπίτι του.
Το περιστατικό συνέβη χτες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι… Οταν ο διευθυντής του υποκαταστήματος τράπεζας τού ανακοίνωσε πως η τράπεζα θα προχωρήσει σε κατάσχεση της κατοικίας του, βγήκε στο δρόμο και περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Το επόμενο βήμα το είδαμε σήμερα σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία».


Γαμώτο, δεν φτάνει που μας ληστεύουν, άρχισαν και να μας δολοφονούν! Δεν είναι καιρός να παλέψουμε για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να σκοτώσουμε το απάνθρωπο πολιτικό σύστημα που βιώνουμε;

Σχετική τοποθέτηση από το blog taspa

Μία απάντηση στο “Δεν φτάνει που μας ληστεύουν, άρχισαν και να μας δολοφονούν”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *