Εκτροφείο σκανδάλων και “πλυντήριο” λαμογιών

Το κοινοβούλιο τους δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας εκτροφείο σκανδάλων πότε προς όφελος της αστικής τάξης συνολικά και πότε προς όφελος μεμονωμένων καπιταλιστών.
Παράλληλα έχει και ένα άλλο ρόλο. Να λειτουργεί σαν πλυντήριο για να ξελασπώνει κάποια απ’ τα μέλη του αν βρεθεί μπλεγμένο δε χοντρή λαμογιά.

Και φυσικά σ’ αυτή την διαδικασία μπαίνει όταν έχει σίγουρο το αποτέλεσμα.
Γιατί αν τυχόν λόγω αντιπαραθέσεων που έχουν τα αστικά κόμματα, ο κυβερνητικός θίασος που διαχειρίζεται κάθε φορά τα πράγματα, δεν έχει σίγουρο το αποτέλεσμα δεν μπαίνει καν σε μια τέτοια διαδικασία.

Τώρα γνώριζαν ότι με το συσχετισμό δυνάμεων που υπήρχε ο Παυλίδης θα έβγαινε λάδι και έδωσαν αυτή την παράσταση.

Π.χ δεν θα τολμούσαν να έκαναν κάτι παρόμοιο με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
Γ’ αυτό επιστράτευσαν τον Γ. Σανιδά για να τους ξελασπώσει.
Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση που συστηνόταν εξεταστική επιτροπή για προκαταρτική εξέταση, για το Βατοπέδι, στην οποία οι κατηγορούμενοι υπουργοί και υφυπουργοί είναι περίπου μισή ντουζίνα –και αυτοί δεν ψηφίζουν- η Ν.Δ ή θα έπρεπε να κρεμαστεί απ’ τ’ @@ του Καρατζαφέρη και να ξεφτιλιστεί ή να ρισκάριζε να «άνοιγαν το στόμα τους» Ρουσόπουλος, Δούκας κ.α με κίνδυνο το νεοδημοκρατικό μαγαζί να πήγαινε για φούντο. Γ’ αυτό και δεν έγινε.

Ολο το σκηνικό, δηλαδή, είναι ανάξιο σχολιασμού και απλώς επιβεβαιώνει ότι το κοινοβούλιο τους πέρα από εκτροφείο σκανδάλων είναι και πλυντήριο για κάθε «λεκιασμένο» πολιτικάντη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *