Τους πείραξε η … Πετρούλα

Το Εθνικό Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης δεν είναι παρά ένα διακοσμητικό όργανο –συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων- που υποτίθεται ελέγχει την «ποιότητα» των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών. Εχει αρμοδιότητα να επιβάλει χρηματικά πρόστιμα –στα χαρτιά τις περισσότερες φορές- σε όσα ΜΜΕ κατά την άποψη των μελών του ΕΡΣ δεν ανταποκρίνονται στην αποστολή τους.

Ετσι, λοιπόν, απ’ ότι διαβάζουμε συνεδρίασε εχτές και τιμώρησε το «Extra Channel» με 15.000 ευρώ πρόστιμο για «ανάρμοστη γλωσσική διατύπωση», αφού στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» αποκάλεσαν βουλευτές «λαμόγια» και επέβαλε, στο ίδιο κανάλι άλλες 15.000 ευρώ πρόστιμο με αιτιολογικό ότι ο τηλέμπορας Λιακόπουλος «προκαλεί σύγχυση στο τηλεοπτικό κοινό».

Αυτή κι αν είναι υποκρισία!!! Το ίδιο κανάλι έχει για δεκάδες ώρες εκπομπές –απάτες τηλεπώλησης μέσω τηλεφωνικών γραμμών υψηλής χρέωσης προσφέροντας πακτωλό χρημάτων στους ιδιοκτήτες του καναλιού και το ΕΣΡ σφυρίζει αδιάφορα. Τους πείραξε για γενική κι αόριστη αναφορά που έγινε για βουλευτές-λαμόγια (λες και είναι ψέματα) και οι ηλιθιότητες που πουλάει ο Λιακόπουλος ψάχνοντας κορόιδα.

Παράλληλα, το ΕΣΡ επέβαλε την ποινή της …σύστασης στον τηλεοπτικό σταθμό STAR για τον τρόπο μετάδοσης του δελτίου καιρού με την Πετρούλα. Εντελώς ανέραστοι οι τύποι του ΕΡΣ τους πείραξε μια «δροσερή» παρουσία. Για το ίδιο θέμα, μάλιστα, το μέλος του ΕΡΣ που εκπροσωπεί το ΚΚΕ Ιρ. Αυδή πρότεινε πρόστιμο 100.000 ευρώ!!!

Γίνετε χαμός απ’ την υποκουλτούρα που εκπέμπουν τα χαζοκούτια, οργιάζουν βασιζόμενοι στο δόγμα που πουλάει «αίμα, πόνος, σπέρμα» και τους πείραξε η … Πετρούλα.

Με άποψη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *