Θα εμβολιαστούν οι νεοσύλλεκτοι στο ΚΕΝ Θήβας δεσμεύεται το ΓΕΣ.

Φαίνεται ότι από εδώ και πέρα στρατιωτική θητεία θα σημαίνει μετατροπή του ειρηνικού πολίτη σε αναλώσιμου πολεμιστή της πρώτης γραμμής για τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης και ταυτόχρονα άμισθο δούλο που δεν του προσφέρουν ούτε τα μέσα αξιοπρεπούς επιβίωσης.

Μετά τις καταγγελίες των νεοσύλλεκτων στρατιωτών, την παρέμβαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και την ανάδειξη του θέματος από σοβαρούς δημοσιογράφους, το ΓΕΣ άφησε να διαρρεύσει ότι το πρόβλημα που προέκυψε με τους εμβολιασμούς των νεοσύλλεκτων στη Θήβα είναι προσωρινό, οφείλεται στην εταιρεία η οποία τα προμηθεύει και διαβεβαίωσαν ότι εντός των προσεχών ημερών θα γίνουν τα εμβόλια.

Αποδεικνύεται ξανά ότι ο μόνο δρόμος υπεράσπισης των όποιων δικαιωμάτων είναι μέσω του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ και της κοινής πάλης με το εργατικό κίνημα, που πρέπει να απαιτήσει άμεσα ανατροπές.

Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να βγουν στην Αναφορά, να δημιουργήσουν Επιτροπές Φαντάρων σε όλα τα στρατόπεδα, να δημοσιοποιήσουν την αυθαιρεσία και να αντισταθούν σε ότι θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *