Η υποτέλεια της αστικής τάξης

Εδώ και οχτώ χρόνια ο Αφγανικός λαός μακελεύετε καθημερινά απ’ τις κατοχικές δυνάμεις –στις οποίες συμμετέχουν και ελληνικά στρατεύματα, για να μην ξεχνιόμαστε- και το μαρτύριο του δεν έχει τέλος.

Δεν έχει τέλος και η υποκρισία των αμερικάνων ιμπεριαλιστών που ηγούνται της κατοχής.

«Διεξάγονται έρευνες για την αποκάλυψη των συνθηκών των γεγονότων» δηλώνει η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, για το μακελειό που προκάλεσαν την Δευτέρα το βράδυ στην περιοχή Μπάλα Μπουλούκ, της επαρχίας Φαράχ, Νατοϊκά αεροπλάνα σκοτώνοντας περισσότερους από 100 ανθρώπους, ανάμεσα τους πολλά παιδιά, και γυναίκες.

Κι ενώ τα λέει όλα αυτά την ίδια στιγμή ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Γκέιτς, επισκεπτόταν την Καμπούλ, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη ακόμα 21.000 δυνάμεων κατοχής, για αποφασιστικότερα χτυπήματα.

Και η δική μας αστική τάξη δεν μπορεί να απουσιάζει απ’ αυτή την δολοφονική παρουσία του ΝΑΤΟ.
Πέρα απ’ τις ήδη ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται στο Αφγανιστάν μετά την επίσκεψη που έκανε τον περασμένο μήνα ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Βαγγέλης Μεϊμαράκης, και την συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εθνικής Αμύνης των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Γκέιτς βρίσκονται στην τελική φάση οι προετοιμασίες για την αποστολή και άλλων ελλήνων στρατιωτικών στο Αφγανιστάν.

Δεν φτάνει τα 300 εκατ ευρώ που πληρώνουμε κάθε χρόνο για συμμετοχή σε Νατοϊκές τυχοδιωκτικές αποστολές. Η «εθνική οικονομία» αντέχει να πληρώνει κι άλλα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *