Το θράσος τους δεν έχει όρια!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το θράσος τους δεν έχει όρια! Μόλις χθες οπεριφερειακός σύμβουλος της κίνησής μας Γιάννης Κούτρας έλαβε κλήση για νααπολογηθεί για μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του ο Π. Ψωμιάδης και οιαντιπεριφερειάρχες της παράταξής του για… συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβρισηδιότι είχε το θάρρος να δηλώσει στο περιφερειακό συμβούλιο ότι η παράταξη τουΨωμιάδη είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα και τη διαφθορά! Είναι πρόκληση ένα μόλιςμήνα μετά τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη που δικαιώνουντην τότε στάση μας, οι φίλοι του Καραμπέρη και του Λαμπάκη να μας ζητάνε και ταρέστα! Την ώρα που οι εκπρόσωποι της μιας παράταξης της δεξιάς πολυκατοικίαςβρίσκονται στη φυλακή και οι αποκαλύψεις για τη δράση των κολλητών τους όλο καιπληθαίνουν, η παράταξη του Ψωμιάδη αποκαλύπτει ξανά το αντιδημοκρατικό τηςπρόσωπο, όπως άλλωστε είχε κάνει και όταν τα μέλη της επιτέθηκαν μετραμπουκισμούς στον Γ. Κούτρα μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο.

Είναι φανερό ότι ηδιοίκηση Ψωμιάδη έχει χάσει κάθε έλεγχο και το μόνο όπλο που της έχει μείνειείναι ο αυταρχισμός και οι δικαστικές διώξεις, όπως ακριβώς η συγκυβέρνησημαύρου μετώπου του αρχιτραπεζίτη Παπαδήμου έχει χάσει κάθε επαφή με τηνκοινωνία και το μόνο που της απέμεινε είναι η άγρια καταστολή, όπως αυτή πουεξαπολύθηκε την Κυριακή ενάντια στα εκατομμύρια των διαδηλωτών που πλημμύρισαντη χώρα. Στην πραγματικότητα, η μήνυση σε βάρος του Γ. Κούτρα συμπληρώνει τοναποκλεισμό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τα ΜΜΕ και τα γκάλοπ σε αντίθεση με τη συνειδητήπροώθηση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, αλλά και τη βίαιη καταστολή που δέχθηκαντα μπλοκ της στην τεράστια διαδήλωση της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη από τα ΜΑΤ. Ηεγχώρια και η ντόπια τρόικα στοχοποιούν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους αγωνιστές τηςδιότι φοβούνται τις θέσεις και την απήχησή της: Φοβούνται τις αποφασιστικέςφωνές που μιλάνε για την πλήρη διαγραφή του χρέους, την αντικαπιταλιστική ρήξημε το Ευρώ και την ΕΕ, την κρατικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο καιτην απαγόρευση των απολύσεων και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων.Φοβούνται το γεγονός ότι αυτό το μήνυμα βρίσκει πλέον απήχηση παντού, από τηΧαλυβουργία και την Ελευθεροτυπία στην Αθήνα μέχρι την ΕΛΛΕΝΙΤ στη Θεσσαλονίκη.

Η περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας«ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ» δεσμεύεται ότι θα συνεχίσειτον ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στη διοίκηση Ψωμιάδη και για την ανατροπή τηςκυβέρνησης Παπαδήμου και καλεί το λαό της Θεσσαλονίκης και τις προοδευτικέςαυτοδιοικητικές κινήσεις να καταδικάσουν τη δικαστική δίωξη του εκπροσώπου τηςκίνησής μας. Καιβέβαια ότι θα συνεχίσει να παλεύει ενάντια στους νόμιμους και παράνομουςαπατεώνες που θρέφει το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα με απεργίες διαρκείας,καταλήψεις και διαδηλώσεις,  με συνελεύσεις και επιτροπές αγώνα παντού.Για να πάρει τα ηνία της κοινωνίας το «99%» του κόσμου της εργασίας από το 1%της προνομιούχας μειοψηφίας του πλούτου, των σκανδάλων και της διαφθοράς.

http://antarsiakm.wordpress.com

Τηλ. Επικοινωνίας 6976595821

email:antikapitalistiki.antarsia@gmail.com

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΕ, ΔΝΤ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *