ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ

Οι εχθροί του λαού ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ, κράτος και κεφάλαιο με τις κυβερνήσεις της εκμετάλλευσης, της υποδούλωσης και της τρομοκρατίας επέβαλαν το δεύτερο μνημόνιοκαι τη δανειακή σύμβαση με στόχο την ισοπέδωσητων ζωών μας. Οι διαχειριστές της εξουσίας πιστοί στις εντολές των τραπεζιτών, δανειστών και των αφεντικών με υποχείριά τους ταΜΜΕ,τρομοκρατούν το λαό για να υπερασπιστούν την τάξη τους.

Το νέο μνημόνιο σηματοδοτεί την οικονομική και κοινωνική κατάργηση κατακτήσεων ενός ολόκληρου αιώνα. Μισθοί πείνας,  καλπάζουσα ανεργία,  κατάργηση  συλλογικών  συμβάσεων,  μαζικές απολύσεις  σε ιδιωτικό  και δημόσιοτομέα, περικοπές επιδομάτων  ανεργίας  και κοινωνικής πρόνοιας,  περικοπές όλων των συντάξεων, διάλυση των κοινωνικών αγαθών, υγείας,παιδείας, συγκοινωνίας, ενέργειας, ασφαλιστικών ταμείων, κλείσιμο εργατικής εστίας και κατοικίας.

Στις 12 Φλεβάρη που οι κυρίαρχοι  υπέγραφαν την καταδίκη  μας, το κράτος με τις δυνάμεις καταστολής και με στρατιωτικό εξοπλισμό, επιτέθηκεμε προληπτικές συλλήψειςαγωνιστών από τα σπίτια τους και μετη συνεργασία των ΜΜΕ  τρομοκρατούσαν,  απαξιώνοντας τον όγκο της συγκέντρωσης,  προβάλλοντας  τις συνέπειες της χρεωκοπίας, με σκοπό να αποτρέψουν τον κόσμο να διαδηλώσει και να παραμείνει  στο δρόμο. Η δολοφονική επίθεση με το χημικό πόλεμο, τις ομάδες ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ,(τους ξυλοδαρμούς, ευθείες βολές δακρυγόνων και πέτρες σε διαδηλωτές),  τις δεκάδες συλλήψεις  και τραυματίες, δε φόβισαν, αλλά εξόργισαν τον κόσμο, που μεαποφασιστικότητα  διαδήλωνε μέχρι αργά τη νύχτα τόσο στην Αθήνα όσο και την υπόλοιπηΕλλάδα. Εκατοντάδες χιλιάδες λαού βγήκαν στους δρόμουςαντιστάθηκαν, συγκρούστηκαν και τους ακύρωσανστη συνείδησή τους, στέλνοντας το μήνυματου αγώνα κόντρα στο φόβο και την υποταγή.

Απέναντι στον εκβιασμό,  «χρεωκοπία ή σωτηρία»  εμείςαπαντάμε τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Στην πραγματικότητα, η δική τους σωτηρία προϋποθέτει τη δική μας εξαθλίωση. Στην τρομοκρατία κράτους και ΜΜΕ γιαυλικές καταστροφές από οργισμένους διαδηλωτές, εμείς απαντάμεότι τρομοκρατία είναι να ψάχνεις για δουλειά. Στην υποδούλωση και την εξαθλίωσηεμείς απαντάμε με συλλογικούς αυτοοργανωμένους αγώνες.

Κράτος και κεφάλαιο μας κήρυξαν τον πόλεμο για να καρπωθούν τον πλούτο που παράγουμε και που μας ανήκει. Έφθασε  η  ώρα να τους  πολεμήσουμε  με  απεργίες  διαρκείας, καταλήψεις  και αυτοδιαχείριση  στους χώρουςδουλειάς, κέντρα αγώνα, συνελεύσεις σεκάθεγειτονιά, σχολείο και πανεπιστήμιο. Με όπλο μας την αλληλεγγύηαντιστεκόμαστε σε ό,τι μας κατατρώει τη ζωή, χτίζοντας δομές για τις ανάγκεςμας.

Να αποσυρθούνόλες οι κατηγορίες όλων των συλληφθέντων αγωνιστών .

Τρομοκρά τες είναι το κράτος , οι πραιτοριανοί του και τα ΜΜΕ ,

που δολο φονούν και εξαθλιώνουν το μέλλον μας .

 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΠΛΟΜΑΣ, Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΙΣΟΤΗΤΑ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ανοιχτή Λαϊκή ΣυνέλευσηΠεριστερίου

sineleusiperisteri.blogspot.com     τηλ. επικοινωνίας: 6980842142

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *