Ξεφτίλα: ούτε depon δε δίνουν στις Ειδικές Δυνάμεις στη Ρεντίνα! – Σοβαρό ατύχημα με τραυματισμού υπαξιωματικού στο Βόλο. Ανάγκη για αίμα 0- και 0+

Ξεφτίλα: ούτε depon δε δίνουν στις Ειδικές Δυνάμεις στη Ρεντίνα!

Καθημερινά η κατάσταση χειροτερεύει.

Το μείγμα των συνεπειών από τις πολιτική περικοπών στις λειτουργικές δαπάνες του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και της αδιαφορίας των διοικητών στις μονάδες για τους ανθρώπους που έχουν στις διαταγές είναι εκρηκτικό και συνάμα επικίνδυνο.

Στη Δ’ Μοίρα Καταδρομών στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης, οι αξιωματικοί ιατροί ζητούν από αρρώστους καταδρομείς να βρουν μόνοι τους αντιπυρετικά!

Την Πέμπτη 16/02 όλοι οι εμπύρετοι έμειναν 6-7 ώρες χωρίς την παραμικρή φροντίδα. Περίμεναν από τους εξοδούχους να φέρουν φάρμακα. Δε διαθέτουν αυτή τη στιγμή,  Παρασκευή 17/02 ούτε καν παρακεταμόλη (ντεπόν).

Η απάντηση του Υποδιοικητή Τχη Αναστασιλάκη Νικόλαου ήταν “δεν μπορούμε”!!!

Μπορεί όμως ο ίδιος Υδκτής να προμηθεύεται δεκάδες κιλά πανσέτας και σουβλάκια που ψήνει ο φαντάρος γραφέας του ολημερίς και πουλά έναντι 60 λεπτών.

Κι ενώ σήμερα διεξάγεται διοικητική επιθεώρηση από τον Δκτη Ανχη (ΠΖ) Παναγιώτη Κορδούλη, οι άρρωστοι από το πρωί γίναν μπαλάκι μεταξύ λόχων ιατρείων.

Το αναρρωτήριο είναι γεμάτο.

Άρρωστος πάσχει από λοιμώδη μονοπυρήνωση και τον κρατούν.

Ο υπίατρος Κυριακίδης δηλώνει αδυναμία δράσης. ‘Κάντε συλλαλητήριο έξω από το διοικητήριο ” είπε.

Όλα αυτά εν όψη Ταξιαρχικής επιθεώρησης την ερχόμενη Τρίτη.

Ας ελπίζουμε ότι θα ζούμε να την προλάβουμε.

Εμείς καλούμε τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Ζιαζιά να πάρει άμεσα τα απαιτούμενα μέτρα.

Επίσης, καλούμε τους συναδέλφους καταδρομείς να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι και να απαιτήσουν την λήψη μέτρων για την προστασία της υγείας τους.

Είναι πραγματική ξεφτίλα για την κυβέρνηση Παπαδήμου να πετά εκατομμύρια ευρώ στο ΝΑΤΟ και στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές εκστρατείες, αδιαφορώντας για την ζωή δεκάδων χιλιάδων νέων ανθρώπων που υποχρεωτικά στρατεύει.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

 

Σοβαρό ατύχημα με τραυματισμού υπαξιωματικού στο Βόλο

Το άκουσμα και μόνο της είδησης σοκάρει.

Σήμερα το πρωί στις 9.40 π/μ. άρμα μάχης παρέσυρε νεαρό υπαξιωματικό του τεχνικού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Πιο συγκεκριμένα το ατύχημα σημειώθηκε στο 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως στο Στεφανοβίκειο κατά τη διάρκεια εργασιών. Ο Μόνιμος Λοχίας (ΤΧ) Ε.Φ., μεταφέρθηκε άμεσα στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου όπου του διεγνώσθη ρήξη παχέος εντέρου και κάταγμα λεκάνης και εισήχθη στο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας του εκτιμάται σταθερή.

Το ΓΕΣ δημοσίευσε τη συνήθη σε αυτές τις περιπτώσεις ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι «για την εξακρίβωση των αιτιών του τραυματισμού του Υπαξιωματικού διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Εμείς εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στην οικογένεια του τραυματία υπαξιωματικού και στεκόμενοι στο πλευρό τους καλούμε όποιον μπορεί να συναισθανθεί την αγωνιώδη έκκληση για αίμα. Ανάγκη για αίμα 0- και 0+

Όποιος επιθυμεί ανεξάρτητα από το αν είναι από το Βόλο ή όχι, μπορεί να επισκεφθεί το πλησιέστερο σε αυτόν Νοσοκομείο και να δώσει αίμα με την ένδειξη “Φουρτούνας Ευάγγελος, Λοχίας, νοσηλευόμενος στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου Βόλου”.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *