Δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της ασφάλειας

Στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» αποδίδουν την επίθεση κατά της Eurobank στην Αργυρούπολη, σημερινά δημοσιεύματα.

Φυσικά δεν θα μπούμε στα αστυνομικά τους σενάρια αλλά δεν μπορεί να ξεχάσουμε ότι μόλις πριν λίγες μέρες τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της «αντιτρομοκρατικής» έγραφαν στις φυλλάδες τους –κύρια στο «Βήμα» και στα «Νέα»- ότι οι μπάτσοι έχουν στα χέρια τους διασταυρωμένα στοιχεία για τον «Επαναστατικό Αγώνα» έπειτα από εκ νέου «αναδίφηδη» στη βάση δεδομένων του DNA.

Τα ίδια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, ανέφεραν στα δημοσιεύματα τους, ότι οι μπάτσοι ταυτοποίησαν μια τρίχα που είχε βρεθεί σε κουκούλα που υποτίθεται πέταξαν αυτοί που απαλλοτρίωσαν τον οπλισμό από τον ειδικό φρουρό της κατοικίας του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Ρωμύλου Κεδίκογλου. (17 Απρίλη 2007).

Εδώ είναι που λέει κανείς «πόσα θέλετε να μας τρελάνετε ρε τσακάλια της αντιτρομοκρατικής». Κάνατε δηλαδή δυο ολόκληρα χρόνια για να συγκρίνετε τα ευρήματα σας με το DNA όσων θεωρείτε υπόπτους για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.

Εγραφαν, επίσης, τα παπαγαλάκια της ασφάλειας και το όνομα ενός καταζητούμενου –στον οποίον υποτίθεται ότι ανήκει η τρίχα- τον οποίον παρουσίαζαν ότι είναι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα και παράλληλα συμμετείχε και στους φερόμενους ως ληστές με τα μαύρα. Σύμφωνα με τα ίδια σενάρια που διέρρεε η αντιτρομοκρατική «ακουμπούσε» τον Ε.Α και θεωρούσε ότι έχει πια αδρανοποιηθεί.

Αν όντος υπάρξει προκήρυξη του Ε.Α που αναλαμβάνει την τελευταία ενέργεια οι δημοσιοκάφροι που προσπαθούσαν να αφοπλίσουν την λογική μας –αφού οι μπάτσοι δεν μπορούν να αφοπλίσουν τον Ε.Α- θα εξακολουθήσουν να γράφουν τις ίδιες παπαριές;

0 απαντήσεις στο “Δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της ασφάλειας”

  1. Υπάρχουν κάποιοι, που όταν κάποιος άλλος τους καταστρέψει τη ζωή με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, εκείνοι περιορίζονται να του γρατζουνίσουν το αυτοκίνητο ή να του γράψουν κάποια λέξη στον τοίχο του σπιτιού του.
    Και ο επαναστατικός αγώνας έτσι. Αντί να διαλύσει το κράτος, ρίχνει ένα κτίριο.
    Καλά που δε λέγεται και Λαϊκός Ε. Α.-θα ντρόπιαζε το Λαό.

    Γιώργης Χολιαστός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *