Μικροκομματικά παιχνίδια, με γεύση εκβιασμού

Η χθεσινή δημοσκόπηση της Μetron Αnalysis του δημοσίευσε ο Αντένα και παρουσιάζει την Ν.Δ να υπολείπετε κατά 4.8% του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές και παράλληλα η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών εμφανίζεται πεπεισμένη ότι ο κ. Καραμανλής επεδίωκε αποκλειστικά και μόνον το «κουκούλωμα» των γαλάζιων σκανδάλων, με το κλείσιμο της βουλής, πρέπει να δημιούργησε πυρετό στους βουλευτές της Ν.Δ.

Οσους απ’ αυτούς παρακολουθήσαμε στα μεσημεριανά ραδιοφωνικά δελτία ειδήσεων ήταν να τους κλαίνε οι ρέγγες.

Η παρουσία όμως του βουλευτή Γ. Μανώλη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου στον Αντένα μας δημιούργησε την αίσθηση ότι ο τύπος παζαρεύει με τον Καραμανλή την παραμονή του στα γαλάζια ψηφοδέλτια.

Και τούτο γιατί είναι γνωστό ότι απ’ την ηγεσία της Ρηγίλλης, ο Γ. Μανώλης θεωρείτε «τελειωμένος» –στην θέση του προορίζουν τον σύμβολο του Καραμανλή, Ανδριανό-.

Οσα άφησε να εννοηθούν ότι γνωρίζει π Γ. Μανώλης για την εμπλοκή πρωτοκλασάτων στελεχών της Ν.Δ στη σκανδαλώδη εξαγορά της «Γερμανός» δημιουργούν την εντύπωση ότι στέλνει ένα μήνυμα στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας: «Φροντίστε να είμαι πάλι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές γιατί διαφορετικά θα ανοίξω το στόμα μου και θα κάψω πολλούς».

Συνηθισμένα μικροκομματικά παιχνίδια, με γεύση εκβιασμού, στελεχών αστικών κομμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *