Είναι δυνατόν;

«Η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στον σταθμό μας δεν απέκλεισε το ΚΚΕ να προσφύγει στα δικαστήρια για τα όσα λέει σε βάρος του KKE ο Θ. Πάγκαλος», ακούσαμε να μας λέει η Κάτια Μακρή στα ραδιόφωνο του Χατζηνικολάου.
Ελπίζαμε ότι αυτό που ακούσαμε -και δεν είναι η πρώτη φορά- θα είναι ένα κατασκεύασμα ή τέλος πάντων μια παρανόηση των δημοσιογράφων. Πέσαμε έξω αφού διαβάσαμε στο “Εθνος” δήλωση της Παραρήγα που τόνιζε: “Προβληματιζόμαστε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη κατά των Θ. Παγκάλου και Γ. Καρατζαφέρη”!!!.

Θεωρούμε απαράδεχτο η γ.γ του ΚΚΕ να επικαλείται την αστική δικαιοσύνη για την αντιπαράθεση που έχει το κόμμα της με τον Θ. Πάγκαλο.
Πρώτον γιατί θεωρούμε αδιανόητο να μην γνωρίζει η Α. Παπαρήγα τον ρόλο και την αποστολή της αστικής δικαιοσύνης στον καπιταλισμό και δεύτερον αν περιμένει «δικαίωση» από δικαστικές αίθουσες τότε είναι σαν να αναγνωρίζει σαν σωστές και εκτελέσιμες τις δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν παράνομες και καταχρηστικές τις εργατικές κινητοποιήσεις, νομιμοποιούν απολύσεις εργατών κ.λ.π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *