Ειπ’ ο γάιδαρος …

Τι υποκρισία κι αυτή κάποιων Κυριακάτικων φυλλάδων που στις παραπολιτικές τους στήλες –επικαλούμενες τις δηλώσεις Πάγκαλου- ζητούν έλεγχο στα οικονομικά του ΚΚΕ!.

Δεν έχουν ακούσει ποτέ ότι όλα τα πολιτικά κόμματα διατηρούν διπλά βιβλία; Στο ένα που παρουσιάζουν και υπάρχει ουσιαστικά μόνο η κρατική επιχορήγηση και ένα άλλο αόρατο απ’ τα αδιάκριτα μάτια.

Στο δεύτερο γράφονται τα 100 εκατομμύρια που έδωσε η «Ζήμενς» σε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ –όπως κατέθεσαν επώνυμα στελέχη της επιχείρησης-, σε τέτοια κιτάπια γράφονται το ένα εκατομμύριο μάρκα που παραδέχτηκε ότι πήρε ο Τσουκάτος για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, σ’ αυτά τα τεφτέρια θα συναντήσεις τα εκατοντάδες εκατ, δρχ που ομολόγησε ότι έδινε ο Αλαφούζος, μέσω Μητσοτάκη για λογαριασμό της Ν.Δ.

Και φυσικά αυτά που βγαίνουν στον αφρό δεν είναι ούτε η κορυφή του παγόβουνο. Γιατί δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα πιστέψει ότι η «Ζήμενς» είναι η μόνη πολυεθνική εταιρία που λάδωνε για να γίνονται οι δουλειές της, ούτε ότι ο Αλαφούζος είναι ο μόνος ντόπιος καπιταλιστής που τσόνταρε τα πολιτικά κόμματα για να πηγαίνουν πρίμα οι μπίζνες του.

Δηλαδή αυτοί που ζητούν να δώσει οικονομικό απολογισμό το ΚΚΕ θυμίζει την παροιμία εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι.
Και για να μην υπάρχει καμιά παρανόηση να επαναλάβουμε ότι δεν ισχυριζόμαστε ότι το κόμμα του Περισσού έχει αποφύγει τους «πειρασμούς.

Να θυμίσουμε μόνο μια ερώτηση που είχα απευθύνει στην Αλέκα Παπαρήγα σε προηγούμενη ανάρτηση μας.
Αλλά όπως και να ‘νε δεν γίνεται ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ που είναι βουτηγμένα εντελώς μέσα στην λαμογιά να ζητούν και τα ρέστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *