Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;

«Δεν έφταναν τα 65 εκατομμύρια της τακτικής ενίσχυσης που λαμβάνουν τα πέντε κοινοβουλευτικά κόμματα (Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ), άλλα 13 εκατομμύρια ευρώ έρχονται να προστεθούν ως έκτακτη επιχορήγηση!!!
Μοιράζουν μεταξύ τους τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό χρόνο και με την βοήθεια των μεγιστάνων των ΜΜΕ προσπαθούν να ποδηγετήσουν κάθε φωνή αντίστασης. Ταυτόχρονα έχουν και το δωρεάν χρήμα για να πληρώνουν τα υπέρογκα ποσά που απαιτούνται για ένα τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό μήνυμα μπροστά στις ευρωεκλογές».

Αυτά σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (πολιτικός σχηματισμός από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς που παίρνει μέρος στις ευρωεκλογές).

Σωστά όλα αυτά που λένε στην ανακοίνωση τους. Μια ένσταση μόνο. Όταν οι διαδικασία των εκλογών έχει απαξιωθεί εντελώς σε μεγάλα τμήματα της κοινής γνώμης («το μεγάλο άγχος των κυβερνητικών κομμάτων είναι η αποχή γιατί αποτελεί μια ηχηρή καταδίκη του πολιτικού συστήματος», έγραψε χαρακτηριστικά το χθεσινό «Ποντίκι»), τι δουλειά έχουν αυτοί που θέλουν να ονομάζονται επαναστάτες και κομμουνιστές να συμμετέχουν στην φάρσα των εκλογών;

Μία απάντηση στο “Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;”

  1. «το μεγάλο άγχος των κυβερνητικών κομμάτων” ΔΕΝ “είναι η αποχή” Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ “αποτελεί μια ηχηρή καταδίκη του πολιτικού συστήματος» ΑΛΛΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ. ΠΧ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *