Καταγγελίες για ακραία παραβατική συμπεριφορά του διοικητή της ΕΛΔΥΚΟ-3 .

Για ποιον πρώην Αρχηγό ΓΕΣ χτυπάει η καμπάνα;;;

Η κατάσταση στον Ελληνικό Στρατό έχει ξεφύγει.

Όσο και να διαφωνεί κάποιος με τον απεχθή τρόπο που κάποιοι επέλεξαν να βγάλουν το ψωμί τους, δε μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι η νέα πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου, του Α/ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγου Κωσταράκου και του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Ζιαζιά, με την επιλογή τους να συγκαλύπτουν όλες τις παρανομίες (θυμίζουμε την στάση τους απέναντι στην παραβατική συμπεριφορά των ακροδεξιών Ευέλπιδων, την υπόθεση με το αρσενικό στο νερό στην Αεροπορία Στρατού στο Βόλο κλπ) ουσιαστικά θέτουν σε κίνδυνο την αξιοπρέπεια, την υγεία και την ζωή του προσωπικού, φαντάρων και μονίμων.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το Μεγαλείο του Ε.Σ. σήμερα……
Δεν μπορείς να αποφασίσεις εάν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι τραγική με αποτέλεσμα να βάλεις τα κλάματα ή γελοία, έτσι ώστε να ξεκαρδιστείς στο γέλιο, διότι μάλλον μόνο έτσι μπορείς να την αντιμετωπίσεις.

Συγκεκριμένα ο Δκτής της ΕΛΔΥΚΟ-3 χτυπά όχι μία αλλά ασταμάτητα και παρ’ όλα αυτά βρίσκεται στη θέση του  βάζοντας σε κίνδυνο αθώες ψυχές που ήρθαν εδώ να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί.
1.Αν και κατηγορήθηκε για απάτη σε βαθμό κακουργήματος αντί να τεθεί σε αργία ή σε διαθεσιμότητα όπως θα γινόταν σε μια σοβαρή υπηρεσία, έλαβε άδεια για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και επέστρεψε στη θέση του χωρίς να έχει βγει κάποια απόφαση οριστική που να τον αθωώνει, δηλαδή δεν τρέχει τίποτα, έκανε διακοπές και επέστρεψε πίσω πάλι.
2.Ο συγκεκριμένος κύριος δεν δικαιούται καν να υπηρετεί στο Κόσσοβο αφού ποτέ δεν πέρασε τις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις όπως θα έπρεπε, ποιός ο ίδιος ο Δκτής, το παράδειγμα προς μίμηση!!!!!
3.Ποτέ δεν έχει δοθεί πλήρη αναφορά όσον αφορά το προσωπικό στους προϊσταμένους, οι φίλοι του βρίσκονται Ελλάδα με αδεία πέραν του προβλεπομένου και πληρώνονται, ενώ οι υπόλοιποι παίρνουν αυτά που δικαιούνται και φορτώνονται με επιπλέον εργασία.
4.Υπάρχει προσωπικό που εκτελεί κυλιόμενα 8ωρά ή τις υπηρεσίες που του αναλογούν και προσωπικό που εκτελεί υπηρεσία συνεχόμενα 24ωρα μέχρι και 15.
5.Οχημα πολίτικου τύπου από την πόλη του Ουρόσεβατς εισέρχεται στο Στρατόπεδο και παίρνει πετρέλαιο τις νυχτερινές ώρες για να εξοφληθούν με χρήματα του ελληνικού λαού οι όποιες συναλλαγές γίνονται με τον ντόπιο πληθυσμό χωρίς κανένα ίχνος ελέγχου. Θα ακολουθήσουν οι ώρες εισόδου, φωτογραφίες, ο αριθμός κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος.
6.Σχεδόν ποτέ δεν τηρείται το πρόγραμμα συσσιτίου του προσωπικού με προφανή σκοπό για τους γνωρίζοντες την εξασφάλιση χρημάτων για άλλους λόγους, στους ελέγχους που γίνονται πάντα, κατόπιν προειδοποίησης οχήματα με φορτωμένα τρόφιμα περιφέρονται στο Στρατόπεδο.
Παρακαλώ να διαδοθεί στο διαδίκτυο το παραπάνω μήνυμα και να σπάσει επιτέλους αυτός ο βρώμικος και σάπιος νόμος της σιωπής και της συγκάλυψης που επικρατεί σήμερα.
Σας Ευχαριστώ…….
Υ.Γ. Θα ακολουθήσουν και νεότερα όπως, εξύβριση και προσβολή της προσωπικότητας κατωτέρων, απαξιωτικές αναφορές στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία σε αναφορά Μονάδος, αναφορά για την διεξαγωγή συγκεκριμένης ημερομηνίας εθνικών εκλογών με σχόλια γελοιοποίησης αυτών, ασύστολα ψεύδη προς τους ανωτέρους όσον αφορά υπηρεσιακά θέματα κτλ.

Ακούσει κανείς σε ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ-ΥΕΘΑ;

Τελικά ο Ελληνικός στρατός είναι ο μοναδικός θεσμός πραγματικά αμόλυντος και μένει μακριά από Σκάνδαλα.

Α ρε μιλιταριστές, βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *