Πήραν στο δούλεμα τον Κ Χατζηγάκη

“Δύο εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές… θυμήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης να παρουσιάσει το Ηλεκτρονικό Παρατηρητήριο Τιμών, το οποίο, όμως, θα τεθεί (υποτίθεται) σε πλήρη λειτουργία στα τέλη του χρόνου. Φυσικά, το όλο εγχείρημα δεν είναι τίποτα περισσότερο από (άλλη) μια επικοινωνιακή «φούσκα». Οπως φαίνεται, ο υπουργός Ανάπτυξης θεωρεί ότι απευθύνεται σε ανθρώπους με μυαλό παπαγάλου…”, γράφει το “Εθνος”.

Ενώ ο “Ριζοσπάστης” συμπληρώνει: “Μέχρι και 80 χιλιάδες τιμές προϊόντων θα μπορούμε να παρακολουθούμε στο ηλεκτρονικό παρατηρητήριο του υπουργείου Ανάπτυξης, δήλωσε περιχαρής ο Κ. Χατζηδάκης.
Πολύ σωστό αυτό το μέτρο. Διότι μπορεί να μην μπορούμε να αγοράσουμε τα προϊόντα, έχουμε όμως την ευκαιρία να τα …καμαρώνουμε στο Ιντερνετ.
Επίσης, πάντα θα μπορούμε να εντοπίσουμε να υπάρχει κάπου κάτι φθηνό. Θα πηγαίνουμε για γάλα στο Πέραμα, για πορτοκάλια στην Πεντέλη και για ντομάτες στη Λούτσα..¨”

______________________________

Δουλειά άνω του 1 εκ. ευρώ πήρε πρόσφατα από κρατικό οργανισμό διαφημιστική εταιρεία, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκλογική καμπάνια της Ν.Δ. Εννοείται με απευθείας ανάθεση…

Απ’ το σημερινό “Εθνος”

Με Αποψη

Μία απάντηση στο “Πήραν στο δούλεμα τον Κ Χατζηγάκη”

  1. Μου φαίνεται πως λογω μπουτιών μπερδεψες τα δικά σου.
    Χατζηγάκης ειναι ο ΑΡΧΩΝ ‘του κάμπου και της στανης’ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Κ, ΚΡΥΣΤΑΛΗ,ο εν λογω νεανιας???? ειναι παιδί της ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑΣ ΚΡΗΤΗΣ[ νάχουμε να λέμε!!!!1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *