Η Δολοφονική δράση της Πολεμικής Αεροπορίας στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη

Η τελευταία ιμπεριαλιστική  επέμβαση της «Συμμαχίας των Προθύμων», αφού για μια ακόμη φορά τα διαφορετικά και ανταγωνιστικά συμφέροντα που εκπροσωπεί η κάθε μεγάλη δύναμη δεν ήταν δυνατόν να συγκεραστούν, είχε όλα τα χαρακτηριστικά κτηνωδίας και απανθρωπιάς που χαρακτηρίζει τις «ανθρωπιστικές επιθέσεις» των ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Από την ασφάλεια των πολεμικών αεροσκαφών, ανεμπόδιστα εξαιτίας της διαλυμένης λιβυκής αεροπορίας και αεράμυνας, εξαπέλυσαν τον όλεθρο. Με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, στοχοποίησαν και διέλυσαν κυρίως πολιτικούς στόχους, με απώτερο σκοπό την Ανοικοδόμηση και τα κέρδη που την συνοδεύουν.

Και ενώ τώρα ο λαός εμπλέκεται σε ένα εμφύλιο πόλεμο φυλών και πολιτικών ομάδων, με επίδικο την εξουσία και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, στην σκιά της ιμπεριαλιστικής μοιρασιάς φυσικά, άλλοι, όπως το μιλιταριστικό defencenet.gr προχωρούν σε απολογισμό της συμμετοχής των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Ιμπεριαλιστικό Έγκλημα. Σε ένα κατάπτυστο άρθρο, αποκαλυπτικά ωμό για τους όρους άσκησης της αστικής πολιτικής, παινεύουν τους μισθοφόρους της Πολεμικής Αεροπορίας για την συμβολή τους. Το κείμενο έχει τίτλο  «Οι ουρανοί και στο πόλεμο της Λιβύης, ήταν δικοί τους – Η άγνωστη εμπλοκή της ΠΑ» και μας αποκαλύπτει ότι:

Εντυπωσιακή απόδοση είχαν στην εξάμηνη πολεμική σύγκρουση στην Λιβύη τα ελληνικά αεροσκάφη  έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου καθώς και τα πληρώματα της 380 Μοίρα ΑΣΕΠΕ. Όπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλής πληροφορίες από το ΝΑΤΟ το ΑΣΕΠΕ EMB-145H Erieye κυριολεκτικά έβαλε τα «γυαλιά» στα ιπτάμενα ραντάρ Ε-3A Sentry του ΝΑΤΟ καθώς στοχοποιούσαν όχι απλά με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα τις θέσεις των λιβυκών Ενόπλων δυνάμεων από ότι τα Νατοϊκά αεροσκάφη αλλά «έβλεπαν» και στόχους πάνω από το λιβυκό έδαφος την θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Σύρτης  οι οποίοι ήταν «αόρατοι» για τα Ε-3Α Sentry του ΝΑΤΟ.

Υπολογίζεται ότι τα πληρώματα των ελληνικών EMB-145H Erieye πραγματοποίησαν κατά αναλογία εξόδου σε σχέση με τα Ε-3Α Sentry τουλάχιστον διπλάσιες στοχοποιήσεις από τα τελευταία. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των EMB-145H Erieye στις επιχειρήσεις στην Λιβύη αποτελεί την πρώτη εμπλοκή σε πολεμική επιχείρηση της ΠΑ μετά την Κύπρο το 1974, την πρώτη συμμετοχή του συγκεκριμένου αεροσκάφους σε πολεμική επιχείρηση και την δεύτερη μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια πολεμική εμπλοκή μετά τον πόλεμο στην Κορέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός Αντιπτέραρχος Ralph Jodice II Διοικητής του Νατοϊκού Αεροπορικού
Στρατηγείου Σμύρνης, όταν επισκέφτηκε στις 17 Φεβρουαρίου την Αθήνα, μετέβη στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, όπου επισκέφτηκε και έδωσε τα συγχαρητήριά του στις εγκαταστάσεις της 380 Μοίρας Αερομεταφερόμενου Συστήματος Εγκαίρου Προειδοποιήσεως και Ελέγχου (380 ΜΑΣΕΠΕ), σχετικά με τη συμμετοχή της Μοίρας στην Επιχείρηση “Unified Protector” του ΝΑΤΟ για την επιβολή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων πάνω από τη Λιβύη.

Φυσικά η συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και βάσεων, που σημειωτέον κόστισε 1 εκατ. ευρώ τη μέρα στον αγρίως φορολογούμενο εργαζόμενο λαό μας, έδωσε τη δυνατότητα στον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχο Γιάγκο να διεκδικεί για τους Έλληνες επιχειρηματίες τμήμα από την ανοικοδόμηση της Λιβύης. Τα εγκλήματα των μισθοφόρων της Πολεμικής Αεροπορίας έπιασαν τόπο και ήδη Έλληνες ξενοδόχοι, εφοπλιστές, ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών, έμποροι όπλων και κατασκευαστές  βλέπουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς να ανθίζουν αφού οι δουλειές πάνε μια χαρά!

Για τα ανθρώπινα δικαιώματα ρε γαμώτο..

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *