ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

ΔΑΣΚΑΛΕ,δεν γνωρίζω αν είσαι ‘ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ’, δεν γνωρίζω τις ΄ΔΟΥΛΕΙΕΣ’ απέναντι στο Μεγάλο Αφεντικό, εκείνο που διαπιστώνω είναι πως έχεις διδακτορικό,στη ΦΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο.
Ο Παπαδάκης της λαϊκής καταγωγής,με τον Μακρονησιώτη πατέρα, με παιδικά χρόνια αγωνίας για την επιβίωση,ο Παπαδάκης που καλεί στο στούντιο 16άχρονα προκειμένου να τα συνετίσει,ο Παπαδάκης που στέλνει τον Ρεπόρτερ να καταγράψει την αθλιότητα των Σχολικών κτιρίων,ο Παπαδάκης που αντιτίθεται στους αγώνες των φοιτητών ,ενάντια στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Ο Παπαδάκης που αποκαλεί δολοφόνο, έναν έφηβο [ ΤΕΕ ] ΑΒΑΣΆΝΙΣΤΑ,για τρεις συνεχείς εκπομπές.

Την τελευταία εβδομάδα με την ένταση που δημιουργήθηκε με τους Αλλοδαπούς ξεπέρασες τα ΟΡΙΑ ξεπέρασες, την κόκκινη γραμμή.

Μια ολόκληρη εβδομάδα, στημένος Ρεπόρτερ της εκπομπής, υπακούει στο κέλευσμα σου να παραμείνει στην θέση του μέχρι ΝΑ ΜΑΖΕΥΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ,………..Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ, χωρίς να έχεις το σθένος να διακόψεις την σύνδεση!!!!!!

Λάθος ,δεν πρόκειται για έλλειψη σθένους αυτό επιδιώκεις,φασαρία [νούμερα]!!!!!

Ναι Γιώργο Παπαδάκη,υπάρχει πρόβλημα, ναι έχουν δίκαιο οι κάτοικοι της Περιοχής, ναι η μεγάλη τους πλειοψηφία δεν είναι ρατσιστές, ναι έχει αλλάξει ο ρυθμός της ζωής τους,και κανείς μας δεν θαθελε να είναι στη θέση τους.

Όταν όμως η ένταση βρίσκεται στο σημείο μηδέν,δεν υποδαυλίζουμε την ένταση ,δεν φορτίζουμε το θυμικό,δεν παριστάνουμε τους διαμεσολαβητές από απόσταση ασφαλείας.

Γιώργο Παπαδάκη,ήθελες να προσφέρεις τις καλές σου Υπηρεσίες και στις δυο πλευρές,;;;
Γιατί δεν κάλεσες τον επικοινωνιακό αποτυχημένο Υπουργό Υγείας,και Δήμαρχο του συγκροτήματος ΒΟΒΟΥ,;;;

Σε μια υπόθεση όπου πρέπει να επικρατήσουν χαμηλοί τόνοι,προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες και πιθανώς ανεξέλεγκτες καταστάσεις, πρόσφερες τις χειρότερες υπηρεσίες!!!!!!!!!!

tasta

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *