Για στάκα ρε παίδες του ΚΚΕ

Ας μας δώσει μια απάντηση η ηγεσία του Περισσού γιατί μας δίνεται η αίσθηση ότι υποτιμάει την νοημοσύνη μας με το να επαναλαμβάνει συνεχώς ότι θα υπάρξει «μεγαλύτερη δύναμη του λαού» αν εκλέξουν και τρίτο ευρωβουλευτή, μέχρι ότι θα «τους αλλάξουμε τα φώτα στο Ευρωκοινοβούλιο», μας είπαν.

Για στάκα ρε μάγκες. Τρίτο ευρωβουλευτή ξαναείχατε στο Ευρωκοινοβούλιο. Πώς τους αλλάξατε τα φώτα; Τι καταφέρατε μέσα σ’ αυτό τον «λάκκο των λεόντων» όπως σωστά χαρακτηρίζεται το ευρωκοινοβούλιο;

Αλλά και στο εθνικό κοινοβούλιο είχατε περισσότερους βουλευτές μετά τις τελευταίες εκλογές.
Αποτρέψατε κανένα αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Καραμανλή;
Φρενάρατε έστω και μια φορά την καταιγίδα των αντιδραστικών «εκσυγχρονισμών» που έγιναν με την σφραγίδα του κοινοβουλίου;

Είναι εντελώς αντιμαρξιστικό, φτάνοντας στα όρια της χυδαιότητας, να προσπαθείς στις συγκεκριμένες συνθήκες να καλλιεργείς στις εργατικές μάζες την εντύπωση ότι με την συμμετοχή σου στους θεσμούς του αστικού συστήματος μπορείς να δώσεις ουσιαστική λύση στα προβλήματα της εργατικής τάξης.

2 απαντήσεις στο “Για στάκα ρε παίδες του ΚΚΕ”

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ “Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ”. ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ. ΝΑ ΔΙΣΑΒΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΟ ΛΕΝΙΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ.

    Υ.Γ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΑ POST ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΨΗΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

    ΠΕΤΡΟΣ ΜΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *