Δεν έχει τέλος η κατρακύλα τους

Δεν έχει τέλος η ξευτίλα των εκδοτών για να προσελκύσουν πελάτες. Απ’ ότι γράφει η σελίδα του Τριανταφυλλόπουλου η φυλλάδα “Χρυσή Ευκαιρία” προσφέρει στους αναγνώστες της “τρία (3) λεπτά ερωτικής συνομιλίας δια τηλεφώνου”.

Δοκιμασμένη συνταγή. Η σεξουαλική στέρηση -συνέπεια της κοινωνικής απομόνωσης, της εσωστρέφειας, και του ατομικισμού που επιβάλλει στην προσωπική ζωή αρκετών ατόμων ο καπιταλισμός- στα χέρια αδίστακτων εμπόρων που προσφέρουν υποκατάστατα στρέφοντας στην εξαχρείωση τους ανθρώπους.

Την ίδια “προσφορά”, κάπως διαφορετικά, είχε εφαρμόσει παλιά και το περιοδικό «FREE» βλέποντας τις πωλήσεις του να εκτοξεύονται στα ύψη. .Αυτό υποσχόταν σε «ένα τυχερό αναγνώστη του» κάθε μήνα, ένα σεξουαλικό ξελαμπικάρισμα «με την συντάκτρια Eleni XXX σε μια αμαρτωλή βραδιά», όπως έγραφε χαρακτηριστικά.

Δεν έχει πάτο η κατρακύλα τους. Μπορεί οι εκδότες για χρόνια να είναι στο νταβατζηλίκι της λεγόμενης «κοινής γνώμης», αλλά να φτάσουν και σ’ αυτό το σημείο …

Με άποψη

0 απαντήσεις στο “Δεν έχει τέλος η κατρακύλα τους”

  1. ΜEDIATEL και ξερό ψωμί !!!

    http://www.mediatel.gr

    μην ακούτε για τα περί 11850 .. το ψωμί τους το βγάζουν από τα 909192χχχ και μάλιστα από τους πειρατικούς που παίζουν από τα γύρο βουνά όλο το βράδυ( βεβαίως η ΕΕΤΤ το βράδυ κοιμάται..)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *