Χαρίζουν χάντρες και χαϊμαλιά

Η φυλλάδα του Κουρή είναι γνωστό ότι αναλαμβάνει πάντα την «βρόμικη» δουλειά, ανάλογα κάθε φορά ποια είναι τα συμφέροντα που εξυπηρετεί.

Το ΚΚΕ το γνωρίζει πολύ καλά και έχει καταγγείλει επανειλημμένα το ρόλο της. (Τώρα γιατί μόλις χτες πρωτοκλασάτο στέλεχος του Περισσού έδωσε συνέντευξη σ’ αυτό το ρυπαρό έντυπο, γλύφοντας εκεί που μόλις χτες έφτυνε είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία).

Αυτή η πατσαβούρα λοιπόν (δυο λόγια για το ποιόν των εκδοτών της) τούτη την φορά και λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές κάνει την προβοκάτσια της με στόχο τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου.

Αλλά ας τα πάρουμε απ’ την αρχή.

Χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Αντώναρος βρισκόμενος σε αμηχανία να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα για τη διαφυγή του κατηγορούμενου για το σκάνδαλο «Ζήμενς» Χρ. Καραβέλλα στο εξωτερικό, το γύρισε στο ..τσάμικο.
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση σύμφωνα με τον εκπρόσωπο προπαγάνδας της κυβέρνησης και τα έχωσε στο ΠΑΣΟΚ αναφέροντας την ομολογία Τσουκάτου για το ένα εκατομύριο μάρκα που παραδέχτηκε ότι πήρε από την «Ζήμενς» για να καταλήξουν στα κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚ όπως ισχυρίζεται ο Τσουκάτος.

«Ακόμα περιμένουμε τον έλεγχο στα ταμεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχε προαναγγείλει πριν από ένα περίπου χρόνο ο επιλήσμων σήμερα κ. Παπανδρέου», είπε χαρακτηριστικά ο Ευ. Αντώναρος.

Εριξε και τις μπηχτές του για τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ:
«Ο Γ. Παπακωνσταντίνου, την εποχή που υπογράφονταν οι σκανδαλώδεις συμβάσεις μεταξύ ΟΤΕ και «Ζήμενς», ήταν για δύο χρόνια μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ», τόνισε ο Αντώναρος.

Το ‘πιασε στον αέρα το «μήνυμα» η φυλλάδα του Κουρή και σήμερα μιλάει ότι ο Παπακωσταντίνου κινούσε τα γρανάζια για να πέφτουν οι μπίζνες της «Ζήμενς».

Και καλά, ρε τζιμάνια της Ν.Δ –η «Αυριανή» το είπαμε, κάνει την βρόμικη δουλειά- το κόμμα σας είναι πέντε χρόνια στην κυβέρνηση, γιατί τόσο καιρό δεν αποκάλυψε και δεν κατάγγειλε τις σκανδαλώδεις συμβάσεις;

Στην μάχη των ευρωεκλογών τα αστικά κόμματα χρησιμοποιούν, όπως πάντα, όλα τα μέσα.

«ΣΤΗ χώρα μας (και όχι μόνο σε περίοδο εκλογών) ο πολίτης αντιμετωπίζεται ως ημι-άγριος στον οποίο χαρίζουμε χάντρες και χαϊμαλιά για να του πάρουμε το χρυσάφι της ψήφου του», έγραψε χτες στην «Ελευθεροτυπία» ο καθηγητής Γιάννης Πανούσης.

Γ’ αυτό και εμείς επιμένουμε: Τι δουλειά έχουμε να πάρουμε μέρος στο στημένο εκλογικό παιχνίδι τους; Τσιμπάμε από χάντρες και χαϊμαλιά που μας προσφέρουν αυτοί που μας θεωρούν ημι-άγριους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *