ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟ ΝΕΡΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πενήντα (50) λογαριασμούς της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι παρέδωσε χθες στην ΔΕΗ της Λάρισας, με βάση την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης της 23ης Ιανουαρίου  η Επιτροπή Αγώνα για Φθηνό Νερό,  για επέκταση της δράσης ενάντια και στο τέλος ακινήτων.

Όπως ανέφερε αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα στον Διευθυντή Πωλήσεων κο Μιχάλη Ζιάγκα οι δημότες του Αμπελώνα, εργαζόμενοι, αγρότες, επαγγελματίες λυγίζουν κάτω από το βάρος των κάθε είδους χαρατσιών και αποφάσισαν μ’ αυτό τον τρόπο ν’ αντισταθούν γιατί και δεν έχουν χρήματα αλλά και δεν θέλουν να πληρώνουν άδικα χαράτσια. Ο κος Μιχάλης Ζιάγκας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η διακοπή ηλεκτροδότησης έχει επεκταθεί στις 120 ημέρες, ότι με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός του τιμολογίου αλλά είναι σαφές από την πλευρά της εταιρείας ότι έχει  πληρωθεί η αξία του ηλεκτρικού ρεύματος, του αναλογούντος ΦΠΑ, της ΕΡΤ, και των Δημοτικών Τελών. Μετά τις 31 Μαρτίου θα γνωρίζει και η ΔΕΗ τι θα ισχύει για το τέλος ακινήτων με βάση τις αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών που της το επέβαλλε.

Η αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα ανέφερε ότι αυτός ο άδικος φόρος θα βρει ακόμα μεγαλύτερη την λαϊκή αντίδραση και στο Δήμο μας ενώ επισήμαινε ότι έτσι αυξάνονται και οι ταμειακές δυσκολίες της ΔΕΗ Α.Ε. έτσι ώστε να ξεπουληθεί γρήγορα και φθηνά στους κάθε είδους ανταγωνιστές της.

Η Επιτροπή Αγώνα                                                       Αμπελώνας   13-3-2012

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *