Ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί ο Τριανταφυλλόπουλος;

Για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας η άποψη μας είναι ότι είναι καθοδηγούμενες –αν όχι όλες οι συντριπτικά περισσότερες- και εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Γ’ αυτό και αποφεύγουμε στο μπλογκ μας να της αναπαράγουμε.

Κάποιες περιπτώσεις μάλιστα είναι τόσο εξόφθαλμα στημένες που ακόμα και καθεστηκυία όργανα –τα οποία είναι σε πλήρη ανυποληψία- όπως το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο αντιδρούν.

Κάνουμε αυτή την ανάρτηση με αφορμή τις «κυλιόμενες» δημοσκοπήσεις που κάνει απ’ την ιστοσελίδα του ο Τριανταφυλλόπουλος και τις παρουσιάζει επίσης στην τηλεοπτική του εκπομπή.

Είναι τόσο αναξιόπιστες που ακόμα και ο πρόεδρος του ΕΡΣ, Ι. Λασκαρίδης, κάλεσε τους υπευθύνους του «ΑΛΤΕΡ» να δώσουν εξηγήσεις γιατί στις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζει ο Ζούγκλας: «δεν έχουν τα εχέγγυα που ορίζει ο νόμος», γιατί το δείγμα που χρησιμοποιήθηκε δεν είναι αντιπροσωπευτικό του πληθυσμού, ενώ δεν αναφέρθηκε στην παρουσίαση της ταυτότητας η μέθοδος δειγματοληψίας, αλλά και το τυπικό στατιστικό σφάλμα. Επίσης, αναφέρθηκε ότι συμμετέχει γνωστή και έγκυρη εταιρεία δημοσκοπήσεων, η οποία όμως δεν κατονομάστηκε, όπως ορίζει ο νόμος.

Είναι φανερό ότι ο Τριανταφυλλόπουλος παίζει παιχνίδια για την δική του κονόμα και δεν είναι η πρώτη φορά.

0 απαντήσεις στο “Ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί ο Τριανταφυλλόπουλος;”

  1. Γιωργη ,καλημέρα.Το σκεφθηκα το ξανασκέφθηκα,τελικά αποφάσισα να μην ασχοληθώ με τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.
    Εχει ξεφτυλιστεί τελείως πλεον.Παιζει παιχνίδι που και ενα ΟΥΓΟ το καταλαβαίνει!!!!
    Ποντάρει σε πολλά λεφτα,οταν ο κόσμος εχει αναστατωθεί 3 εκπομπές τωρα,ετσι και γυρίσω στο ΑΛΤΕΡ βλέπω τον Τριανταφυλλόπουλο ,με ξορκισμούς και την Θωδη!!!!
    ΓΕΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΨΥΛΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΑ ΛΑΛΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *