Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τα παπαγαλάκια…

Κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε μέρα. Μας βομβαρδίζουν με χιλιάδες ψέματα. Προβάλλουν αυτά που θέλουν να πιστέψουμε. Μας προτρέπουν να κάνουμε αυτό που τους βολεύει. Διαγράφουν απ’ την μνήμη μας αυτά που δεν πρέπει να θυμόμαστε. Και για όσους από μας αν και ζαλισμένοι παρακολουθούμε ακόμα το μπαλάκι του πινκ πογκ που  έχουνε μπροστά μας, εκτοξεύουν χιλιάδες απειλές και εκβιασμούς.

Τα ληγμένα χημικά, τα γλομπς, οι προβοκάτσιες, απλά διαλύουν τις διαδηλώσεις μας χωρίς να μειώνουν την αγανάκτησή μας. Είναι ο ελαφρύς οπλισμός τους. Ο βαρύς οπλισμός τους είναι τα παπαγαλάκια. Αυτά μας κονιορτοποιούν , μας εξαφανίζουν, μας κάνουν γραφικούς προβάλλοντας μας να γιαουρτώνουμε τον κάθε Νταλάρα, αφήνοντας άθικτους στους θρόνους και στα παλάτια τους, αυτούς που πραγματικά είναι πρωταίτιοι .

Οι κουκουλοφόροι και τα ματ κρύβονται πίσω από τις κουκούλες , τις κάσκες και έχουν προστάτη το φίδι που δαγκώνει ξυπόλυτους μόνο (δικαιοσύνη ) και αυτόν που τους προστατεύει από τον πολίτη. Αντίθετα τα παπαγαλάκια σοβατισμένα μοστραρισμένα με τα κολιέ και τις γραβάτες τους όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά μοστράρουν με ψεύτικα χαμόγελα πίσω από την οθόνη. Τα ξέρουμε και μάλιστα πολύ καλά. Τα ονόματά τους χωρίς αλφαβητική ή αξιοκρατική σειρά είναι:  Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας , Στάη, Λυριτζής, Οικονόμου, Χασαπόπουλος, Οικονομέσς, Καμπουράκης κτλ είναι μακρύς ο κατάλογος και γνωστός σε όλους μας. Μαζί και οι νομικοί ,οικονομικοί,τεχνικοί,ιατρικοί,σεξουαλικοί και παντογνώστες σύμβουλοι. Γνωστά και τα αφεντικά τους, Αλαφούζος, Μπόμπολας κτλ.

Δεν γνωρίζουμε και πρέπει επιτέλους να μάθουμε την κλαδική σύμβαση που έχουν με το Mega ΑΕ, ΑΝΤ ΑΕ, Σκαϊ ΑΕ, ΕΡΤ ΑΕ. Το κατώτερο μισθό τους. Το έσχες (το πόθεν το ξέρουμε).  Είναι της σχολής Γκαίμπελς ή Μπενιτο. Που απέκτησαν τόσες γνώσεις που με αυτές μας παραμορφώνουν. Γιατί αρνήθηκαν την καταβολή και το ξεκίνημά τους. Ένα βιογραφικό για τον καθένα πρέπει να γραφτεί. Δεν φθάνουν μόνο τα συνθήματα (θέλεις χρήμα γίνε σαν τον….). Τι είναι το επάγγελμα του Καναλάρχη; Είναι ελεύθερο;  Σαν τι δηλώνεται στις Εφορίες; Θέλει άδεια εξασκήσεως; Τεκμαρτά φορολογείται;

   Έως εδώ.

Πρέπει να ασχοληθούμε με τα παπαγαλάκια τα αφεντικά τους τα μπροστά και πίσω.

Πρέπει να συμπεριλάβουμε στις διαδηλώσεις μας και τα μέγαρά τους. Να τους αναγκάσουμε να πουν και καμιά   αλήθεια . Να κάνουμε την Τρέμη να τρέμει όπως η ψυχούλα μας ακούγοντας αυτά που λέει. Να τα ξεσκεπάσουμε     και μέσα    από τα blogs .

Διαφορετικά…

Θα αναλώσουμε όλη την αγανάκτησή μας μουντζώνοντας στις 25/3 τις στημένες εξέδρες, τους εξωτερικούς τοίχους της Βουλής, αφήνοντας να προβάλλουν το σάπιο εσωτερικό της  στις οθόνες σαν το ιερότερο μέρος της πατρίδας μας.

Και το χειρότερο

Να μας αφοπλίσουν στις εκλογές που έρχονται από το όπλο μας αυτό της ψήφου   σπρώχνοντας μας στην αποχή από την μια μεριά κάνοντάς μας αλλεργικούς στα κόμματα της μη «δημοκρατικής αριστεράς», δημοκρατική είναι μόνο του Κουβέλη, (κατά το  ΚΚΕεσωτ δηλαδή πατριωτικό και το άλλο ξενοκίνητο), παλιά μας τέχνη κόσκινο, αλλά και στα λοιπά με μικρό ποσοστό για να μετρήσει  η ψήφος μας και από την άλλη τους γλύφοντες, σπαζομέσηδες, και φελλούς, συντεταγμένα τα είδωλά τους στον καθρέπτη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Οι τελευταίοι κι ας είναι κομμάτι μας ,με την ελπίδα  να μη μας   ακολουθήσουν στην ξέφρενη πορεία του ατέλειωτου  πάτου.

         spyros   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *