ΠΑΣΟΚικοί τραμπουκισμοί στα Βριλήσσια !

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο εκλογικό τμήμα των Βριλησσίων, οδός Κισσάβου 11, σημειώθηκε τραμπούκικη επίθεση με γκλομπ από γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σε πολίτες που  βρισκονταν στον απέναντι από το εκλογικό κέντρο κοινόχρηστο χώρο .

Συγκεκριμένα, το γνωστό τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μαχαίρας Παναγιώτης, υποψήφιος του Δημοτικού Συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ στα Βριλήσσια και συνδικαλιστής στο ΙΚΑ, κατόπιν λεκτικών διαξιφισμών που υπήρξαν, έφυγε από το εκλογικό κέντρο, πέρασε στην απέναντι πλευρά του δρόμου, έβγαλε γκλομπ πουέκρυβε εσωτερικά στο σακάκι του, επιτέθηκε αρχικά με αυτό σε γυναίκα, την πέταξε κάτω και την τραυμάτισε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια επιτέθηκε με το γκλομπ σε άλλους πολίτες αλλά ευτυχώς αφοπλίστηκε από αυτούς . Οι ΠΑΣόκοι όμως κατάφεραν να τον «εξαφανίσουν».

Έτσι όταν ήρθε η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε από την τραυματισμένη γυναίκα, ο «κύριος» τραμπούκος ήταν άφαντος από τους ΠΑΣόκους για να γλυτώσει το αυτόφωρο. Υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του από τη παθούσα (άρα  τα στοιχεία της είναι γνωστά) και
στη συνέχεια την περισυνέλεξε το ΕΚΑΒ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *