ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΕΡΓ.Α.Κ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                         ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

                         ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΩΝΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

                         ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΗ – 7μμ – ΠΛΑΤΕΙΑ Κ. ΓΕΩΡΓΑΚΗ.

   Η ανεργία παίρνει πλέον τεράστιες διαστάσεις. Σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και στη Κέρκυρα, όπως και συνολικά στα Ιόνια νησιά, καλπάζει ραγδαία. Σε συνδυασμό με τα άγρια ταξικά μέτρα στο σύνολό τους και την μεγάλη περικοπή του επιδόματος ανεργίας, οδηγούν τον εργαζόμενο λαό σε απόλυτη φτώχεια και σε απόλυτο αδιέξοδο.

Η γενικότερη οικονομική – κοινωνική πολιτική του μπλοκ εξουσίας και τα νομοθετικά μέτρα που έλαβαν μαζί με την Τρόικα, ανοίγουν, επίσης δρόμους για μαζικές απολύσεις στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Η πραγματικότητα που δημιουργείται για τον φτωχό λαό ξεπερνά κάθε όριο αντοχής και ανοχής. Αλλά και η νεολαία της χώρας μας θερίζεται από την ανεργία και το μέλλον της διαγράφεται σκοτεινό. Είμαστε όμως ο κυρίαρχος λαός, είμαστε η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και είναι αδιανόητο να στεκόμαστε παθητικά μπροστά στην απίστευτης σκληρότητας, εξοντωτική – ταξική επίθεση του κεφαλαίου και των ξένων καπιταλιστικών κέντρων. Πρέπει να διατρανώνουμε μαζικά και ασταμάτητα την βούλησή μας για ανατροπή αυτής της πολιτικής και συνολική ανατροπή αυτής της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί. Δεν δεχόμαστε ότι είναι μονόδρομος η εξόντωση της Ελλάδας και του εργαζομένου λαού της.

Στο πλαίσιο της γενικότερης δράσης της, η ΕΡΓΑΚ διοργανώνει συναυλία διαμαρτυρίας, αγώνα και αντίστασης ενάντια στην ανεργία, τις απολύσεις και αυτονόητα, στο σύνολο των αντεργατικών πολιτικών. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, όλο το λαό, να συμμετάσχει μαζικά την Παρασκευή 23 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Γεωργάκη. Να συμμετάσχει ενωτικά, να εκφράσει τα αισθήματά του. Να στείλει μηνύματα. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *