Το τρομοκρατικό σχέδιο εν όψει της 25ης Μαρτίου

Καθημερινά, ξεδιπλώνεται το σχέδιο κρατικής τρομοκρατίας εν όψει των λαϊκών κινητοποιήσεων την 25η Μαρτίου, που θα αποτελέσει την πρώτη μαζική και μαχητική αμφισβήτηση των μέτρων ολοκαυτώματος της εργατικής τάξης και διάλυσης της κοινωνίας, για να διασωθεί και αυξηθεί η κερδοφορία των τραπεζών, τοκογλύφων και του συνόλου τςη αστικής τάξης, ιδιωτικοποιώντας και εμπορευματοποιώντας κάθε κοινωνικό αγαθό.

Τη μάχη αυτή το αστικό σύστημα εξουσίας είναι αποφασισμένο να τη δώσει με όλα τα μέσα, καθώς όχι μόνο θέλει να καθυποτάξει τον εργαζόμενο λαό μας όταν τον Ιούνιο έρχονται ακόμη πιο σκληρά μέτρα, αλλά επίσης επιδιώκει να πείσει Ε.Ε.-ΔΝΤ-τοκογλύφους-επενδυτές(;) ότι είναι αποφασισμένο και ικανό να τα επιβάλλει. Με κάθε κόστος.

Στην πρώτη γραμμή λοιπόν το βαρύ πυροβολικό της αστικής προπαγάνδας και χειραγώγησης, τα ΜΜΕ, αλλά και χιλιάδες πραιτοριανοί των ΜΑΤ, της Κρατικής Ασφάλειας και της ΕΥΠ, που αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατά του εσωτερικού εχθρού-αγωνιζόμενου εργαζόμενου λαού.

Το αρχικό σκέλος αυτής της επίθεσης περιελάμβανε  ένα ολόκληρο τρομοκρατικό σόου, προβάλλοντας τον κίνδυνο «δημοκρατικής εκτροπής» από τους ακροδεξιούς πολιτοφύλακες, γνωστούς από καιρό και πλήρως εναρμονισμένους με στρατό-ΕΥΠ-Ασφάλεια. Μια εκστρατεία που καμουφλάρει την εξαφάνιση των λαϊκών ελευθεριών από τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, ωραιοποιεί την πραξικοπηματική κυβέρνηση του Παπαδήμου, των τραπεζών και τοκογλύφων, έχει συστατικό της στοιχείο την συκοφάντηση κατά του κινήματος των Αγανακτισμένων που λίγο πολύ ταυτίστηκε με τους μηδενιστές ναζιστές. Την επιχείρηση ανέλαβε εργολαβικά το ΚΚΕ για να καλύψει μεταξύ άλλων την απουσία του από τις λαϊκές κινητοποιήσεις της 25ης Μαρτίου, για να ακολουθήσει το ΕΘΝΟΣ του εθνικού μας εργολάβου. Η εκλογολάγνα αριστερά βρίσκει την συνέχεια της από τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, καλώντας το λαό και ιδιαίτερα τους διαδηλωτές ενόψει των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου να συνειδητοποιήσουν ότι «η διαδήλωση και η αποδοκιμασία έχουν όριο»…

Το πόσο στημένο ήταν το παιχνίδι αποκαλύπτεται από την προσωρινή αναστολή της δράσης της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, που συνδέεται με την 25η Μαρτίου: «αναστέλλεται η λειτουργία της οργάνωσης για ένα χρονικό διάστημα, ώστε να μη γίνει αιτία πρόκλησης επεισοδίων την 25η Μαρτίου και να μη χυθεί αίμα μεταξύ Ελλήνων», ενώ το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων αποφάσισε τη Διακοπή της οργάνωσης Hellenic Neighborhood Watch (Ελληνική Πολιτοφυλακή) εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ασφυκτικές πιέσεις, διατηρώντας όμως τα πνευματικά δικαιώματα, προσδοκώντας καλύτερη πολιτική συγκυρία!

Και ενώ Πρετεντέρης-Τρέμη-Καψής-Οικονόμου-Ευαγγελάτος-Παπαδημητρίου-Πρωτοσάλτε (συγγνώμη που ξεχνούμε τους υπόλοιπους δημοσιοκάφρους των καναλιών, ραδιο-φόνων και εφημερίδων) δίνουν τη μάχη της «εθνικής ενότητας» όταν δε γλύφουν το Βενιζέλο και δεν υμνούν τα Μνημόνια, ανακοινώνονται τα μέτρα καταστολής. Μέτρα καταστολής του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που κάνουν τον Γ.Παπαδόπουλο και τους Ιωαννίδη-Παττακό να μοιάζουν με αρσακειάδες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα «οι εντολές που έχουν δοθεί από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αστυνομίας είναι σαφείς: οι παρελάσεις θα γίνουν πάση θυσία! Το σχέδιο προβλέπει παρέμβαση διμοιριών των ΜΑΤ σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να διαλύσει την παρέλαση ή να λιντσάρει τους επίσημους. Φέτος, η Αστυνομία θα «τιμήσει» την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου με χρήση γκλοπ και δακρυγόνων καθώς η οργή και η αγανάκτηση του εργαζόμενου λαού μας απειλεί να μετατραπεί σε λαϊκή εξέγερση ενάντια στους 200 βουλευτές των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, υπαλλήλους των τραπεζιτών, βιομήχανων, εφοπ-ληστών, αστούς πολιτικούς μιζαδόρους της SIEMENS και των πολεμικών βιομηχανιών,

Ο δημοκρατικός φερετζές της δικτατορίας που μας έχει επιβληθεί πετιέται στην άκρη. Ουσιαστικά απαγορεύεται το δικαίωμα της συνάθροισης και της διαδήλωσης, ενώ διαφημίζονται οι αναίτιες προληπτικές συλλήψεις. Ο Βενιζέλος από τον τάφο του, αυτός ο ασυναγώνιστος εκφραστής της αστικής τάξης, που σε αντίστοιχη εποχή Πτώχευσης, στυγνής εκμετάλλευσης και καταπίεσης της εργατικής τάξης ψήφιζε και εφάρμοζε το Ιδιώνυμο, βλέπει τον υπαλληλάκο των τραπεζών Παπαδήμο, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ να καταδιώκουν αγωνιστές για τα φρονήματα τους.

Οι εντολές που έχουν δοθεί σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες σύμφωνα με το γνωστό συγκρότημα που εκπροσωπείται και στην κυβέρνηση και σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι:

– Μέχρι και λίγα 24ωρα πριν την παρέλαση πρέπει να έχει εκπονηθεί ένα σχέδιο επικινδυνότητας κάθε παρέλασης με την καταγραφή ομάδων πολιτών που πιθανόν θα προσπαθήσουν να χλευάσουν τους επισήμους ή να προκαλέσουν επεισόδια. Γι’ αυτό και ζητείται η ανάπτυξη σχετικού δικτύου πληροφοριών. «Υψηλής επικινδυνότητας» θεωρούνται παρελάσεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά κι εκτός Αθηνών για τις οποίες έχουν προαναγγελθεί κινητοποιήσεις.

-Θα έχει υπάρξει προσυνεννόηση και «ανοιχτή γραμμή» των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ με τους αρμόδιους αξιωματικούς – υπεύθυνους της στρατιωτικής παρέλασης ότι, άσχετα με οποιοδήποτε απρόοπτο η κίνηση των στρατιωτικών αγημάτων, θα συνεχισθεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά.

– Σε περιοχές όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις, θα πρέπει να υπάρχουν προληπτικές προσαγωγές και έλεγχοι πολιτών -ανάμεσα σε αυτούς και ομάδες αντεξουσιαστών- για τους οποίους υπάρχουν πληροφορίες ότι θα θελήσουν να προκαλέσουν επεισόδια. Όμως σε αρκετές περιπτώσεις αυτό δεν θα συμβεί προκειμένου να μην υπάρξουν «άσκοπες προστριβές αστυνομικών με πολίτες ιδιαίτερα σε μικρές τοπικές κοινωνίες».
– Θα υπάρξει ειδικό σχέδιο προστασίας και διαφυγής όσων δίνουν παρόν στην εξέδρα των επισήμων και γύρω από αυτήν όπου θα υπάρχει και έλεγχος της πρόσβασης… -Θα βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής όλη η ΕΛ.ΑΣ όπως και ειδικές υπηρεσίες όπως η Αντιτρομοκρατική, η Κρατική Ασφάλεια κλπ.

– Κανένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ δεν θα δώσει παρόν στην εξέδρα των επισήμων και δεν θα καταθέσει στεφάνι σε μνημείο. Κι αυτό προκειμένου να κατευθύνει τα μέτρα ασφαλείας και να μην «εγκλωβισθεί» και αδρανοποιηθεί στην εξέδρα των επισήμων. Ως εκπρόσωποι της Αστυνομίας θα εμφανισθούν κατώτεροι αστυνομικοί ή συνδικαλιστές.

– Σε όλο το μήκος της παρέλασης θα υπάρχουν αστυνομικοί ενώ σε κοντινό σημείο θα υπάρχουν διμοιρίες των ΜΑΤ που θα επέμβουν σε περίπτωση που επιχειρηθεί να εισέλθουν πολίτες στον χώρο της παρέλασης ή να στραφούν κατά των επισήμων. Σε αυτήν την περίπτωση θα παρέχεται «ελευθερία δράσης» προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη και να συνεχισθεί η παρέλαση. Έχει δοθεί άδεια να χρησιμοποιηθούν γκλομπ από όλους τους αστυνομικούς.
– Σε ετοιμότητα θα βρίσκονται και δεκάδες εισαγγελείς σε όλη την χώρα προκειμένου να εποπτεύουν το έργο των αστυνομικών και να χειρισθούν περιπτώσεις επεισοδίων και συλλήψεων πολιτών.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ Κι αυτό ακριβώς διεκδικούμε: Να πάρει ο λαός την εξουσία και τον πλούτο που ο ίδιος παράγει στα χέρια του! Γιατί σήμερα δεν είναι αρκετό να μην περάσουν κάποια νέα αντιλαϊκά μέτρα. Είναι αναγκαίο να καταργηθούν κι όλα αυτά που ήδη έχουν περάσει. Γι αυτό και ο αγώνας πρέπει να είναι συνολικός, να θέτει το αίτημα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ. και κάθε ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! Στον κοινωνικό ζόφο που κυριαρχεί αντιπαραθέτουμε το ΟΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! θέτουμε ως κυρίαρχο αίτημα, την ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ προς όφελος της ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!
ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ   Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕΡΑ ΛΑΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *