Στάθης Δρογώσης: Ενας σεμνός τραγουδοποιός και αγωνιστής

Ο Στάθης Δρογώσης πέρα από ένας σεμνός τραγουδοποιός είναι και ένα πρόσωπο που συμμετείχε στα γεγονότα του Δεκέμβρη και στις καταλήψεις κτιρίων που ακολούθησαν.

Ακούγοντας τον δίσκο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα «Η αγάπη στο τέλος» – το συγκεκριμένο τραγούδι απ’ όπου πήρε και τον τίτλο του ο δίσκος αναφέρεται στους μετανάστες αυτής της πόλης- θυμηθήκαμε κάποιες δηλώσεις του:

«Με τα τελευταία γεγονότα (που υπήρξε σύμπραξη νεοναζιστών με την αστυνομία στις επιθέσεις στο παλιό Εφετείο και ταπείνωση του θρησκευτικού αισθήματος των μουσουλμάνων) η ανικανότητα της Πολιτείας και η ηλιθιότητα των ρατσιστών μοιάζει απίστευτη. Αραγε αυτοί που χαριεντίζονται με τους νεοναζιστές, αυτοί που δολίως καλλιεργούν ένα κλίμα μίσους θα απολογηθούν αν μπει αυτή η χώρα στο μάτι των φανατικών φονταμενταλιστών μουσουλμάνων στο εξωτερικό;»…

«Είναι εξοργιστική είναι ταπεινωτική η συμπεριφορά του ελληνικού κράτους απέναντι στους πολίτες. Εγώ δεν διαφωνώ με την βία των κινημάτων ως αντιβία, ως άμυνα στην αστυνομική καταστολή. Μόνο μια πράξη βίας θα θυμάμαι απ’ τον Δεκέμβρη. Τη στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού από έναν αμετανόητο αστυνομικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *