ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή καταγγελία από στέλεχος που υπηρετεί στη φρουρά Μυτιλήνης και αποκαλύπτει σειρά παρατυπιών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μυτιλήνης.

Καλεί την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπως προχωρήσει σε σχετικό έλεγχο «ώστε να δικαιωθούμε και να φοιτήσουν τα παιδιά μας (τα οποία πραγματικά δικαιούνται) διότι δεν υπάρχουν χρήματα να φοιτήσουν σε ιδιωτικό σταθμό».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Στο Βρεφονηπιακό σταθμό της φρουράς κατά το έτος 2011-2012 και μετά από προσωπικό έλεγχο έχουν διαπιστωθεί τα εξής:

α. Φοιτούν τέκνα γονέων για τα οποία δεν πληρείται η προϋπόθεση εργασίας της συζύγου ή το δικαιολογητικό που έχει παρουσιαστεί δεν είναι σε ισχύ απλά έχει εκδοθεί μόνο και μόνο για το λόγο φοίτησης ( προς παραπλάνηση της επιτροπής).

β. Έχουν απορριφτεί από η φοίτηση τέκνα γονέων που πληρούν τις προϋποθέσεις αλλά λόγω των παραπάνω παραπλανητικών δικαιολογητικών των προηγούμενων περιπτώσεων απορρίφτηκαν (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου)

γ. Μετά τα οριστικά ονόματα των τέκνων συμπεριλήφθηκε παράνομα και εκτός διαγωνισμού το τέκνο του ιατρού (Λοχαγού) της φρουράς μετά από μυστική συνεννόηση του με την διευθύντρια του σταθμού η οποία και το ένταξε αδιαφορώντας αν πληρεί ή όχι τις προϋποθέσεις .

Επειδή σέβομαι τους νόμους και τα διατάγματα που ορίζουν ποιοι δικαιούνται να φοιτήσουν τα τεκνά τους δεν δέχομαι το γεγονός ότι η διευθύντρια λέει σε γονείς με τι πλαστό δικαιολογητικό θα δεχτεί τα παιδία τους και αφετέρου να κάνει δεκτή φοίτηση τέκνου με δική της πρωτοβουλία και εκτός της όλης διαδικασίας (η οποία έγινε εντελώς παράτυπα και με πλαστά δικαιολογητικά).

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *