Με τις ευλογίες Ομπάμα εντείνεται το μακελειό σε βάρος του Αφγανικού λαού

«Η απόφαση του Μπ. Ομπάμα να διορίσει επικεφαλής των δυνάμεων των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν τον αντιστράτηγο Στάνλεϊ Μακ Κρίσταλ αντικατοπτρίζει τους σημαντικούς στόχους της Αμερικής στην περιοχή με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνεται πλέον εμφανής η ολοκληρωτική αλλαγή στρατηγικής.
Μιλώντας προς τους γερουσιαστές ο πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε ότι “το μέγεθος της αποτελεσματικότητάς μας δεν θα μετρηθεί με τον αριθμό των νεκρών εχθρών μας, αλλά με τον αριθμό των Αφγανών που θα προστατεύσουμε από τη βία”.

Αν ο αντιστράτηγος Μακ Κρίσταλ μπορεί να αντιληφθεί το μήνυμα αυτής της δήλωσης, τότε θα ’χει περισσότερες ευκαιρίες να αλλάξει τον ρουν των πραγμάτων στο Αφγανιστάν».

THE NEW YORK TIMES

Εδώ και οχτώ χρόνια ο Αφγανικός λαός μακελεύετε καθημερινά απ’ τις κατοχικές δυνάμεις –στις οποίες συμμετέχουν και ελληνικά στρατεύματα, για να μην ξεχνιόμαστε- και το μαρτύριο του δεν έχει τέλος.
Ο Ομπάμα –που «θα άλλαζε σελίδα στην ανθρωπότητα» σύμφωνα και με τους ντόπιους υποστηρικτές του- δίνει το πράσινο φως για να δημιουργηθούν καινούργιες εκατόμβες νεκρών αμάχων Αφγανών πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *