Ανέξοδα λόγια

Μια χαρά τα γράφει σήμερα ο «Ριζοσπάστης» που χαρακτηρίζει τον Γ. Καρατζαφέρη «αφοσιωμένο προβοκάτορα» και αποδίδοντας του ότι είναι «Ο υμνητής της χούντας της 21ης Απρίλη, ο υμνητής του Μεταξά, ο υμνητής της “Χρυσής Αυγής”, ο υμνητής της ΕΠΕΝ, ο υμνητής των οπαδών του Γλύξμπουργκ».

Μια επισήμανση μόνο. Πολύ καλές είναι οι θεωρητικές διαπιστώσεις. Οι ανεγκέφαλοι όμως οπαδοί του ΛΑΟΣ, με παρότρυνση της ηγεσίας του, μαζί με τα ασπόνδυλα φασιστοειδή της «Χρυσής Αυγής» εδώ και μέρες έχουν ξεκινήσει σε συνεργασία με τους μπάτσους ένα πογκρόμ με θύματα μετανάστες και όχι μόνο που ζουν στην χώρα μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έγιναν στον Α. Παντελεήμονα. Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Αγ. Παντελεήμονα του ΚΚΕ, μάλιστα είχε βγάλει ανακοίνωση που κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό μέλους της από τραμπούκο.

Αναμφίβολα το ΚΚΕ έχει οργανωμένη και πειθαρχημένη κομματική βάση. Είναι τόσο δύσκολο να δώσει ένα μάθημα στα φασιστοειδή που με την ανοχή των μπάτσων τρομοκρατούν και ξυλοκοπούν τους μετανάστες;

Αλλά, ξεχάσαμε. Κάτι τέτοιο είναι έξω απ’ την «αστική νομιμότητα» που έχει ευαγγέλιο το ΚΚΕ.

Με άποψη

0 απαντήσεις στο “Ανέξοδα λόγια”

  1. Ο/Η Αγιος Παντελεήμονας. Μια περιοχή θύμα του κράτους και της λαθρομετανάστευσης... λέει:

    Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μιά γειτονιά της Αθήνας,τον Αγιο Παντελεήμονα Αχαρνών.Στις δεκαετίες του 70 και του 80 ζούσαν εκεί άνθρωποι του μόχθου,της εργασίας,του μεροκάματου.Φτωχή συνοικία,αλλά ανθρώπινη.Οι πόρτες μας ήταν ανοιχτές και τα γλέντια με τους γείτονες ήταν καθημερινή υπόθεση.Γνωριζόμασταν μεταξύ μας και συμπαραστεκόμασταν ο ένας τον άλλον.Ημασταν μαζί και στις χαρές και στις λύπες.Υπήρχαν και περιστατικά βίας,μικροκλοπές,διαρρήξεις,αλλά σε πολύ περιορισμένη κλίμακα.Εφυγα από εκεί την δεκαετία του 90 για να πάω λίγο παραπάνω στην Κυψέλη.Πολλοί φίλοι μου όμως έχουν παραμείνει εκεί,στην γειτονιά που πλέον θεωρείται ως μία από τις πιο επικίνδυνες της Αθήνας.Και μου διηγούνται με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση που επικρατεί πλέον στην αγαπημένη μας γειτονιά.Η ευρύτερη περιοχή έχει καταντήσει ένα σκληρό γκέτο αλλοδαπών,όπου η εγκληματικότητα καλπάζει.

    Θα ήθελα λοιπόν να απευθύνω μιά ερώτηση σε κάθε υπεύθυνο γι’αυτά τα χάλια της γειτονιάς που μεγάλωσα.
    1) Αυτά είναι κύριοι τα αποτελέσματα της “πολυπολιτισμικότητας”; 2)Αυτές είναι οι γειτονιές που θέλετε να ζούμε; ౩)Αυτές είναι οι επιδιώξεις σας για την Αθήνα και γενικότερα για την Ελλάδα;
    Ξυπνήστε όλοι σας πρίν να είναι πολύ αργά!!!!
    Οι μπουρδολογίες και οι αερολογίες είναι καλές όταν λέγονται από την ασφάλεια των Βορείων προαστίων ή του Κολωνακίου.Πόσοι από εσάς που κόπτεστε τόσο για τα δικαιώματα των μεταναστών,μπορείτε να διασχίσετε νύχτα την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα;Πόσοι από εσάς κύριοι γνωρίζετε έστω, που βρίσκεται αυτή η γειτονιά της Αθήνας;Ανοίχτε τα αυτιά σας κι ακούστε τις απεγνωσμένες κραυγές των ελάχιστων Ελλήνων που παραμένουν εκεί,μην έχοντας την οικονομική δυνατότητα να μετακομίσουν κάπου αλλού.Κάντε κάτι επιτέλους.Βγείτε από τις πολυτελείς βίλες σας και κάντε μιά βόλτα στην Κυψέλη,τον Αγιο Παντελεήμονα,τα Σεπόλια,τον Κολωνό,τα Πατήσια.Η Αθήνα καταστρέφεται και εξελίσσεται ραγδαία σε τριτοκοσμική πόλη,με υποβαθμισμένες γειτονιές και γκέτο.
    Και γι’αυτό είστε όλοι υπεύθυνοι κύριοι!!!
    **ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *