Η αναισθησία του “ατσαλάκωτου”

«Κύμα εισαγομένων κρουσμάτων της νέας γρίπης! Έξι νέα κρούσματα της νέας γρίπης καταγράφηκαν τις δύο τελευταίες ημέρες, στην χώρα μας ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των κρουσμάτων στα 20!
Παράλληλα, όμως, άνοιξε και ο πρώτος επάλληλος κύκλος της διασποράς των κρουσμάτων στην Ελλάδα (της μετάδοσης δηλαδή του ιού Η1Ν1 από άτομο σε άτομο επί ελληνικού εδάφους), με πρώτο ασθενή ένα βρέφος 11 μηνών».
(Πηγή: «Πρώτο Θέμα»)

Ο άνθρωπος δεν είναι απλώς ανεύθυνος και άχρηστος αλλά μας προέκυψε και επικίνδυνος με την κυβερνητική καρέκλα που διαθέτει.

Ο Λόγος για τον υπουργό υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Όταν είχε προκύψει το θέμα με την γρίπη των χοίρων έπαιρνα σβάρνα τα τηλεοπτικά κανάλια για να μας καθησυχάσει λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον Ελληνικό λαό.

Εδινε. Μάλιστα, εντολή και σε άλλους κυβερνητικούς παράγοντες, όπως τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, Χρήστος Παντελιάδη να δηλώσουν δημόσια ότι είναι «απίθανο» να εμφανιστεί παρόμοιο κρούσμα στην Ελλάδα.

Τώρα που ο αριθμός των κρουσμάτων στην χώρα μας έχει φτάσει στα 20 (!!!) -και το τρομακτικό είναι ότι ήδη υπήρξε κρούσμα μετάδοσης του ιού από άτομο σε άτομο – δεν αισθάνεται την υποχρέωση ο «ατσαλάκωτος» όχι να παρατηθεί για τις παπαριές που έλεγε –που τέτοια ευαισθησία- αλλά να βγει να δηλώσει τι μέτρα σκοπεύει να πάρει το υπουργείο του πριν η ασθένεια μεταβληθεί σε επιδημία;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *