ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Αναίτιες συλλήψεις-απαγωγές-προσαγωγές!!!
Αυτή είναι η Δημοκρατία των τροικανών, του ΔΝΤ, της ΕΕ, των τραπεζιτών, του κεφαλαίου και των εκπροσώπων τους που μας κυβερνούν. 
Το ζήτημα των βασικών δημοκρατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων είναι ζήτημα πρώτιστο για τον αγωνιζόμενο Λαό.
Απαγορεύουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων. Είναι σε θέση αύριο και εκεί οδηγούν τα πράγματα, να συλλαμβάνουν (σαν προσαγωγή) ολόκληρη  διαδήλωση. Πράγμα που κάνουν από καιρό. Ας θυμηθούμε λίγο τις συλλήψεις-προσαγωγές των 1300 ατόμων παλιότερα (πριν από διαδήλωση για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου), μέθοδο που είχε εγκαινιάσει ο “μηδενικής ανοχής” και “νύκτας των κρυστάλλων”  υπουργός, τιμημένος και από το FBI για τη συνεργασία του.
Με αυτό τον τρόπο, τις προσαγωγές, όχι μόνο τρομοκρατούν, αλλά και δεν επιτρέπουν το δικαίωμα  στη διαδήλωση. Απαγορεύουν συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα.
Επίκαιροι όσο ποτέ άλλοτε οι στίχοι 
από το Μικρόκοσμο του Ν.Χικμέτ
Ε, το λοιπόν, ο,τι και να είναι τ’ άστρα, εγώ τη γλώσσα μου τους βγάζω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό, πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο, 
είναι ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει. 
Είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε.

    Απέναντι σε αυτή την πολιτική του αστικού κράτους, μαζί με τον αγώνα για τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα, πρέπει να αντιταχθεί  ένα πλατύ μαζικό μέτωπο αγώνα υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων.
   
Η στάση της εντός των τειχών αριστεράς, με τη προβοκατορολογία που υιοθέτησε για τις παρελάσεις, ότι δηλαδή, ετοιμάζονται προβοκάτσιες στις παρελάσεις για να εμπλέξουν  την αριστερά, είναι στάση υπεράσπισης της αστικής ομαλότητας και του ήρεμου πολιτικού κλίματος που θέλουν οι αστοί να δημιουργήσουν για να αναβαθμίσουν και αναβαπτίσουν τα πολιτικά του όργανα-απολιθώματα στις εκλογικές διαδικασίες.
Στάση, το λιγότερο, παθητικού δέκτη στην επίθεση του αστικού κράτους στο μαζικό κίνημα, στην ελεύθερη έκφραση της λαϊκής δυσαρέσκειας, (γιατί όχι και στις παρελάσεις)  στα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες του Λαού.
   
Οι ευθύνες αυτής της κοινοβουλευτικής αριστεράς και για αυτό τους το ολίσθημα είναι τεράστιες.
Ο λαός θα καλεστεί από τα ίδια τα πράγματα να τους ξεπεράσει.
 Καμία ανοχή, καμία ηρεμία στους αστούς.  Όσοι θέλουν και επιδιώκουν ηρεμία ας τραβήξουν κατά τα νεκροταφεία. Είναι σίγουρο ότι εκεί  θα βρουν όση ηρεμία και γαλήνη τους χρειάζεται.
Η τρομοκρατία  δεν θα περάσει.
Όλοι στις παρελάσεις-διαδηλώσεις στις  25 Μάρτη!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
 – ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ “ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ” ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
– ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ 
ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ:
ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *